Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:01 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2019 19:38

Σε ισχύ το νέο ωράριο λειτουργίας των τραπεζών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Πέμπτη 2 Μαΐου

Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των τραπεζικών καταστημάτων για το κοινό. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 2 Μαΐου το νέο ωράριο τίθεται σε ισχύ.

Το κοινό θα εξυπηρετείται από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο συναλλαγών μειώνεται έτσι κατά μισή ώρα την ημέρα από Δευτέρα έως και Πέμπτη μετά και τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπεγράφη.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) από την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019, τα καταστήματα των τραπεζών-μελών της ΕΕΤ θα πραγματοποιούν συναλλαγές, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) τις ώρες 08.00-14.00.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ωράριο μειώνεται κατά μισή ώρα από Δευτέρα έως Πέμπτη. Να σημειωθεί πως η OTOE είχε αποδεχτεί τη νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση των τραπεζοϋπαλλήλων, όπου είχε ως συνέπεια να ανασταλούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν ανακοινωθεί.

ΠΗΓΗ

Διαβάστηκε 586 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.