Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:41 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 22:40

Ο Αγγελος Σταμάτης υποψήφιος στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Συνδυασμό ‘Δημιουργική Ανατροπή’

του Κώστα Λύρου στις προσεχείς δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Όντας για πάνω από μια δεκαετία υπεύθυνος χοροδιδάσκαλος όχι μόνο σε συλλόγους της Ιεράς Πόλης, των Οινιαδών και του Αιτωλικού, αλλά και στο χορευτικό τμήμα του Πνευματικού κέντρου του Δήμου μας, έχω συζητήσει με πολλούς συνδημότες μου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που δεν έχουν ακόμα έρθει.

‘Εχει έρθει η ώρα να προχωρήσει ο δήμος μας, να προοδεύσει. Η πλούσια ιστορία και η παράδοσή μας που χρόνια τώρα υπηρετώ και σέβομαι, επιβάλλεται να βγει από τα στενά όρια του Δήμου μας και της περιφέρειάς μας. Να διαδοθεί όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας την Πόλη μας σημαντικό τουριστικό προορισμό. Εγώ από την μεριά μου υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά με ανιδιοτέλεια και επιμονή για να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.

Άγγελος Σταμάτης, Γυμναστής- Χοροδιδάσκαλος 

Διαβάστηκε 579 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.