Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 18:42

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την Πρωτομαγιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πρωτομαγιά αποτελεί πάντα σταθμό μνήμης, τιμής και συνεχούς διεκδίκησης των κεκτημένων εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Η περαιτέρω ενίσχυσή τους, η βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, η καταπολέμηση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και της μαύρης εργασίας, η αύξηση των πραγματικών μισθών δεν είναι απλά μια κοινωνική αναγκαιότητα αλλά μια εθνική προτεραιότητα. Όπως προτεραιότητα οφείλει να είναι και η καταπολέμηση της ανεργίας με τη δημιουργία βιώσιμων, καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Στη σημερινή συγκυρία, η Πρωτομαγιά εκπέμπει ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα. Οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν παρά να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους με τις προσπάθειες που γίνονται για μια ισχυρή και δημοκρατική Ευρώπη, για την αλλαγή της πορείας της, για να ηττηθούν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που συρρικνώνουν τα εργασιακά δικαιώματα και οδηγούν σε αδιέξοδο.

Αγωνιζόμαστε για την προώθηση μιας σύγχρονης προοδευτικής πολιτικής στην Ευρώπη και την Ελλάδα, υπέρ των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων, των συνταξιούχων, της κοινωνίας. Ο δρόμος των προοδευτικών λύσεων είναι ο μόνος δρόμος για να καταφέρει η χώρα μας να βγει οριστικά από την κρίση, για να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να προστατευθούν τα εργασιακά δικαιώματα. Είναι ο μόνος δρόμος για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, που θα στηρίζεται στη βιώσιμη ανάπτυξη και την υπεράσπιση της εργασίας και ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 577 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/