Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:57 μμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 22:13

Ο Παναιτωλικός κοντά στον μικρό Βικέντιο (pic)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα «καναρίνια» έδειξαν και πάλι τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και συμπαραστάθηκαν σε έναν νεαρό που επισκέφθηκε το  Emileon, αλλά εσπευσμένα μετέβη στο νοσοκομείο 

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε (ξανά) ο Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια», μέσω του Μάκη Μπελεβώνη, βρέθηκαν κοντά σε ένα παιδί από την ακαδημία του  Πήγασου Μπεγκουλακίου που επισκέφθηκε το Emileon αλλά αισθάνθηκε αδιαθεσία. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Μια Super league Έκπληξη ...για τον Βικέντιο!!
Την Κυριακή 21/04 η ακαδημία του Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του EMILEON, του προπονητικού κέντρου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και συμμετείχε σε τουρνουά φιλικών αγώνων που είχε διοργανώσει η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και εν συνεχεία παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ.
Ωστόσο, κατά την διάρκεια της εκδρομής μας,υπήρξε ένα μικρό απρόοπτο με μικρό αθλητή της ακαδημίας μας ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προληπτικά.
Η Διοίκηση μας και ο υπεύθυνος της ακαδημίας μας Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με τους προπονητές μας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Βικέντιου!
Σήμερα όμως μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Βικέντιο απο την ομάδα του Παναιτωλικού!Ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Μπελεβώνης ,επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του μικρού μας παίκτη και η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός έστειλε την φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της,μια κίνηση που δείχνει την ευαισθησία και την στήριξη του Συλλόγου τους στα παιδιά!
Σας ευχαριστούμε πραγματικά ΟΛΟΥΣ μέσα από την καρδιά μας και σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και πάντα να χαρίζεται παιδικά χαμόγελα!
Ο Βικέντιος είναι μια χαρά και το χαμόγελό του είναι η απόδειξη!
gazzeta.gr
 
Διαβάστηκε 946 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.