Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 00:04

Λυσάνδρου για Final 4 Κ17 στο Αγρίνιο: «Ο Παναιτωλικός στηρίζει πάντοτε την ομοσπονδία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νέος Πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, παρευρέθηκε στον τελικό του Final-4 της Super League Κ17 στο Αγρίνιο και βράβευσε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον φιναλίστ ΠΑΟΚ, μιλώντας για τον στόχο της στήριξης των πρωταθλημάτων υποδομής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του STAR κεντρικής Ελλάδος:

«Ήταν πράγματι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στο Final-4, στις δύο που έπαιξαν σήμερα στον τελικό και στον Ολυμπιακό που ευτύχησε να σηκώσει το κύπελλο. Ήταν ωραίο παιχνίδι, το είδατε κι εσείς, δείγμα της έλλειψης οποιασδήποτε σκοπιμότητας στα παιδιά τέτοιων ηλικιών.

Θέλω να δηλώσω, επίσης, πως ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία συνέβαλε σε πολύ μεγάλο βαθμό στη διοργάνωση αυτής της γιορτής και μας βοήθησε πάρα πολύ. Είναι ένας σύλλογος που στηρίζει πάντοτε την ομοσπονδία.

Η μετάδοση μέσω social media ήταν στόχος μας και μπορώ να πω ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η υπερβολική επισκεψιμότητα, μάλιστα, όπως ενημερώθηκα, δημιούργησε πρόβλημα στη σύνδεση και αυτό είναι δείγμα του ότι ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια. Είναι στόχος μας από του χρόνου να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε τα πρωταθλήματα υποδομής».

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστηκε 940 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.