Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 23:26

Ο Νίκος Καραπάνος ερμηνεύει την σιωπή του Κώστα Λύρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ήχος ανάμεσα στον ψίθυρο και στη σιωπή είναι το μόνο σωστό που συμβούλευσαν οι επικοινωνιολόγοι του κ. Λύρου... να ακούγεται απο τον ίδιο μέχρι τις εκλογές!

Μια άλλη λαϊκή εκδοχή που συζητιέται για το πολιτικό προφίλ του Κώστα Λύρου θέλει τον υποψήφιο Δήμαρχο σε νεαρή ηλικία να επισκέπτεται τακτικά κάποια βρύση στο χωριό του όπου πήγαινε και έπινε το αμίλητο νερό και απο τότε δεν έχει συνέλθει. Κρατείστε όποια θέλετε! 

Ο,τι και απο τα δυο πάντως συμβαίνει το σίγουρο ήταν πως δεν είχε τα “κότσια” ο Κώστας Λυρος να βρεθεί σε μια πλατεία ή σε ένα τηλεοπτικό στούντιο με τον Καραπάνο! Στην νέα πρόκληση μας για debate ήμασταν βέβαιοι πως ο κ. Λύρος νιώθοντας ανασφαλής τόσο ο ίδιος όσο και οι άμεσοι συνεργάτες του θα επέλεγε να την προσπεράσει .....αφού και ο τελευταίος Μεσολογγίτης γνωρίζει πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει! Απλά μας επιβεβαίωσε!

Θα συνεχίσει μάλλον μέχρι τις εκλογές να κρύβετε με δελτία τύπου και χωρίς πρόγραμμα θα περιμένει την μεγάλη νίκη προσδοκώντας οτι θα τον σώσει ίσως η ευγλωττία του στις προεκλογικές ομιλίες για την οποία τόσος ντόρος γίνεται στο Μεσολόγγι και τα χωριά!

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως φιλτράρεται η πληροφορία οτι σκέφτονται να κόψουν και εισιτήριο για την επόμενη ομιλία του καθώς υπάρχει συνωστισμός ....

Επίσης υπο έλεγχο βρίσκεται και η πληροφορία αν ο Άδωνις Γεωργιάδης θα ζητήσει απο τον κ. Λύρο να διδάσκει την τέχνη της Ρητορικής στη Σχολή που διατηρεί και παραδίδει σεμινάρια!

κ. Λύρο το μόνο πολιτικό στίγμα που έχετε δώσει εως τώρα στην κοινωνία απο την οποία ζητάτε να τη “σώσετε” απο τον Καραπάνο είναι selfie και φωτογραφίες με τους υποψηφίους σας και με συντοπίτες στα χωριά που παρακαλάτε σημειωτέον για μια φωτογραφία.

Άχρωμη, ασπόνδυλη και στερημένη από πολιτικό λόγο χαρακτηρίζουν την προεκλογική εκστρατεία σας ακόμη και οι φιλικά προσκείμενοι προς εσάς αναλυτές ...Αλήθεια με αυτά τα χαρακτηριστικά πως θα εκφωνήσετε για παράδειγμα τον πανηγυρικό σας λόγο στις Εορτές Εξόδου αν σας επιλέξουν οι πολίτες για Δήμαρχο;

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε δημόσια πάντως και όσο και να προσπαθήσετε να κρυφτείτε στο λαγούμι σας ...θα βγείτε θέλετε δεν θέλετε !

Αυτο το χρωστάμε στους πολίτες του Μεσολογγίου! 

Αλήθεια ποια ερώτηση φοβόσασταν περισσότερο;

Και όπως ορθά λέτε οι πολίτες μας κρίνουν και μας παρακολουθούν όλους!

Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!

Αν  λοιπόν κ. Λύρο έχετε την παραμικρή ιδέα ή πρόταση γύρω από την Αυτοδιοίκηση και το Μεσολόγγι , πέρα από τις αόριστες εκθέσεις ιδεών που χρησιμοποιείτε ως «πρόγραμμα», σας προκαλούμε και σας προσκαλούμε για απευθείας αντιπαράθεση σε μέρα, ώρα, μέρος και ακροατήριο στα οποία από κοινού θα συμφωνήσουμε. Αλλιώς, παραδεχτείτε ότι το μόνο για το οποίο αγωνιάτε τούτη την ώρα είναι η βαριά ήττα σας να μη γίνει πανωλεθρία.

 

Διαβάστηκε 627 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/