Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 01:47

Αθλητές μηχανοκίνητου Αλεξιπτώτου Πλαγιάς απο όλο τον κόσμο έκαναν προπόνηση για προετοιμασία παγκοσμίου πρωταθλήματος στην λίμνη Τριχωνίδα (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία Combo Training (SIV + SLALOM) με μοναδικές ακροβατικές φιγούρες αλλά και χρονομετρημένες διαδρομές σε υδάτινο πάρκο που στήθηκε ακριβώς για αυτόν το λόγο στην λίμνη Τριχωνίδα αρχές (1-7) Απριλίου 2019.

PPG SIV SLALOM 04

PPG SIV SLALOM 16

Μόνο 15 θέσεις υπήρξαν διαθέσιμες οι οποίες κατελήφθησαν άμεσα από πιλότους παγκοσμίου επιπέδου.

Η σχολή ελεύθερου αλλά και μηχανοκίνητου αλεξιπτώτου της περιοχής μας  No Borders Paragliding (www.noborders.gr) του πολύ γνωστού πια πολυνίκη αθλητή και εκπαιδευτή Ιωακείμ Σκόνδρα σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία ppg Hellas του επίσης πρωταθλητή Δημήτρη Κολλιάκου, επέλεξαν ως ιδανική τοποθεσία την Τριχωνίδα και οι ξένοι αθλητές συμφώνησαν ότι αυτή είναι απλώς η αρχή για να καταξιωθεί η περιοχή ως η κορυφαία του κόσμου για τον σκοπό αυτό.

Ήδη από το πρώτο εικοσιτετράωρο ανάρτησης του πρώτου βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι θεάσεις έγραψαν χιλιάδες προβολές.

PPG SIV SLALOM 09

PPG SIV SLALOM 10

Με μια πολύ μικρή και ήπια παρέμβαση στην ενδεδειγμένη τοποθεσία θα μπορούσαμε να έχουμε τα παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε πολύ συχνή βάση αλλά και καθημερινές προπονήσεις από πολλές εθνικές ομάδες όλου του κόσμου.

PPG SIV SLALOM 28

Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης, η καταλληλότητα της περιοχής και η ευχάριστη διαμονή των συμμετεχόντων αλλά και οι πολλές αιτήσεις συμμετοχής από αθλητές που έμαθαν για την εκδήλωση από όλο τον κόσμο, δημιούργησαν την ανάγκη για ανάληψη άλλης μια αντίστοιχης εκδήλωσης σχετικά σύντομα. Συγκεριμένα μέσα στον Μαϊο, όπως θα δείτε στην αφίσα που ακολουθεί.

may training

Λαμβάνοντας υπ’οψιν τις προοπτικές της συγκεκριμένης διοργάνωσης καθώς και όσα ακόμα μπορεί να προσφέρει η λίμνη Τριχωνίδα και οι πέριξ αυτής τοποθεσίες στον εναλλακτικό τουρισμό, εύκολα καταλαβαίνουμε που πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας τα επόμενα χρόνια για την οικονομική μας ανάπτυξη. Τοπικοί φορείς, αθλητικοί σύλλογοι, τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και λοιποί εμπλεκόμενοι σε μια κοινή πορεία με στόχο και όραμα να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και όλου του Νομού μας για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο.

PPG SIV SLALOM 01

PPG SIV SLALOM 02

PPG SIV SLALOM 03

PPG SIV SLALOM 05

PPG SIV SLALOM 06

PPG SIV SLALOM 07

PPG SIV SLALOM 08

PPG SIV SLALOM 11

PPG SIV SLALOM 12

PPG SIV SLALOM 13

PPG SIV SLALOM 14

PPG SIV SLALOM 15

PPG SIV SLALOM 17

PPG SIV SLALOM 18

PPG SIV SLALOM 19

PPG SIV SLALOM 20

PPG SIV SLALOM 21

PPG SIV SLALOM 22

PPG SIV SLALOM 23

PPG SIV SLALOM 24

PPG SIV SLALOM 25

PPG SIV SLALOM 26

PPG SIV SLALOM 27

PPG SIV SLALOM 29

PPG SIV SLALOM 30

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 5349 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 00:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr