Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:02 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 18:04

«Δυνατά Μολύβια» από τους μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κυκλοφόρησε το 3ο φύλλο της σχολικής του εφημερίδας με τίτλο «Δυνατά Μολύβια».

Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια των μαθητών οι οποίοι με μικρές βιωματικές ιστορίες, ποιήματα, ζωγραφιές, συνεντεύξεις, αφιερώματα, κουίζ και βιβλιοπροτάσεις, κάλυψαν 24 σελίδες (8 έγχρωμες και 16 ασπρόμαυρες).

Κυριότερα θέματα: γκάλοπ με θέμα «γονείς», ρομποτική, Παναιτωλικός, τρίτη ηλικία, Ένωση Αγρινίου, Ζωγραφική.

«Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Βασίλη Τηγάνη καθώς και την καθηγήτρια των εικαστικών κυρία Σοφία Κορκοριάδου για τη συμμετοχή τους στην υλοποίηση της εφημερίδας. Αφιέρωσαν χρόνο και παρακίνησαν τα παιδιά ώστε αυτά που είχαν στο μυαλό τους να τα εκφράσουν στο χαρτί.

Ευχαριστούμε επίσης την Κατερίνα Αθανασίου για τον σχεδιασμό και τον Αργύρη Κριθαρούλα για τη σελιδοποίηση (www.brightmedia.gr).

Η εφημερίδα μας χρειάζεται μάτια τρυφερά, χέρια απαλά και καρδιά μεγάλη. Είναι γραμμένη από παιδιά και στοχεύει στην καρδιά κάθε αναγνώστη» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 507 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.