Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 18:03

Οι αποφάσεις του Συλλόγου Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα ο Σύλλογος Νεφροπαθών Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει σχετικά με τα όσα αποφάσισε στη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου στις 16 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Κυρίες και Κύριοι, μέλη του Συλλόγου μας

Με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα και των Αναστάσιμων ευχών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για όσα αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου μας στις 16/4/2019 σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1. Ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Τη θέση του Ιωάννη Φωστήρα που μεταμοσχεύθηκε καταλαμβάνει στο Δ Σ ο κ. Χρήστος Δημάκος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα ζωή στον αγαπητό Γιάννη και τον θέλουμε πάντα κοντά μας.

2. Προγραμματίζομαι μέσα στον Ιούλιο να κάνουμε μια εκδήλωση-συνεστίαση για να βρεθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι μαζί,να γλεντήσομε, να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα μας. Στην συνάντηση αυτή προγραμματίζομαι να έχουμε μαζί μας τον Διευθυντή Κέντρου Ψυχικής Υγείας κ. Σκαμνέλο με την Προοπτική μέσα από αυτή την εκδήλωση να δημιουργήσουμε για όσα μέλη μας θέλήσουν να συμμετάσχουν κάτι αναγκαίο αλλά και πρωτότυπο, την δημιουργία Ομάδας Συμβουλευτικής υποστήριξης των νεφροπαθών συνεργαζόμενοι για το σκοπό αυτό με το Κέντρο ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου αλλά και με άλλους επιστήμονες.

3. Λειτουργώντας με ευαισθησία απέναντι στην Κοινωνία που ζούμε αποφασίσαμε τώρα το Πάσχα να προσφέρουμε από το πενιχρό μας ταμείο μια μικρή οικονομική βοήθεια στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου με το συμβολικό ποσό των 150 Ευρώ εκφράζοντας έτσιτην αλληλεγγύη μας προς μία κατηγορία νέων ανθρώπων που μειονεκτούν και έχουν την ανάγκη κοινωνικής στήριξης για να πετύχουν την καλλίτερη ενταξη τους στην κοινωνία και την οικονομία.

4. Συνυπογράφομε την διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών για το ενδεχόμενο κλεισίματος των Φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ και παράλληλα ζητάμε την βελτίωση της λειτουργίας τους ώστε να παρέχονται εγκαίρως τα απαραίτητα φάρμακα στους ασθενείς.

5. Η είσπραξη της εξαμηνιαίας συνδρομής των 10 ευρω προγραμματίζομαι με τη δική σας ανταπόκριση να γίνει μέχριτέλους Μαίου. Με την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου μας προσπαθούμε να κάνουμε δραστηριότητες για το καλό των μελών μας και την καταξίωση μας μέσα στην κοινωνία. Κλείνοντας αυτό το συνοπτικό σημείωμα ευχόμαστε σε όλους μας, σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, νοσηλευτές και γιατρούς Καλό Πάσχα με υγεία ειρήνη και προσωπική ευτυχία. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

ΣYΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΑΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΘ. ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚ. ΣΚΙΑΔΑΣ

 

Διαβάστηκε 391 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.