Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:57 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 17:45

Πάει για Μάζουρεκ ο Ατρόμητος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σχεδιασμός στον Ατρόμητο εν όψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι ο Φράνκο Μάζουρεκ.

Ο μεγάλος στόχος των Περιστεριωτών μπορεί να υλοποιήθηκε, με την έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο στον Ατρόμητο θα εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του Ατρομήτου να σχεδιάζουν την ομάδα της νέας σεζόν. Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ο Πέτρος Γιακουμάκης έχει «κλείσει» στους «κυανόλευκους», οι οποίοι εξετάζουν παράλληλα κι άλλες λύσεις από την εγχώρια αγορά.

Μία από αυτές είναι ο Μάζουρεκ που ετοιμάζεται να αφήσει έπειτα από δύο σεζόν τον Παναιτωλικό προκειμένου να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ατρόμητος έχει ψηλά στη λίστα του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος φέτος έχει 27 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναιτωλικού και έχει πετύχει 7 τέρματα. Η προοπτική να αγωνιστεί σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και αγωνίζεται στην Ευρώπη δεν αποκλείεται να τον οδηγήσουν στο Περιστέρι.

sdna.gr 

Διαβάστηκε 638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.