Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:28 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 17:44

Έξι χρυσά και ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου για τον Ηρακλή Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έξι πρώτες θέσεις, μια τρίτη, δύο τέταρτες και μια πέμπτη θέση. Αυτός ήταν ο απολογισμός για τον Ηρακλή Αγρινίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος. Με τα αποτελέσματα αυτά, ανέβασε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο τον σύλλογο στα πιο ψηλά σκαλιά.

Το Παγκράτιο άθλημα είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο (το σημερινό ΜΜΑ) και στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την ελληνική ομοσπονδία παγκρατίου αθλήματος (ΕΟΠΑ)που είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος(ΓΓΑ) όπως και ο Ηρακλής Αγρινίου.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη στις 20 και 21 Απριλίου στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Άνω Λιόσια

Ο Ηρακλής Αγρινίου συμμετείχε με οχτώ αθλητές στο άθλημα του πλήρες αγώνα (ΜΜΑ).

Όλοι οι αθλητές πήγαν πολύ καλά συνυπολογίζοντας πάντα και το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αθλήματος.

Στο βάθρο ανέβηκαν οι: Μανώλης Παπουτσης κατηγορία – 77 ανδρών κατακτώντας μάλιστα δύο Χρυσά μετάλλια καθώς αγωνίστηκε σε δύο αθλήματα (το πρώτο χρυσό στο Άθλημα του πλήρες αγων (ΜΜΑ) και το δεύτερο χρυσό στο άθλημα του ΠΥΞ ΛΑΞ ( k1 rules)-

Δυο χρυσά επίσης και για τον Αλέξανδρο Σουλιώτη στην κατηγορία – 62 εφήβων, ένα στον πλήρες αγων(ΜΜΑ) και ένα στο ΠΥΞ ΛΑΞ ( k1 rules).

Χρυσό μετάλλιο και για τον Κωνσταντίνο Λιόκαυτο κατηγορία – 64 έφηβων στον πλήρες αγων (MMA). Χρυσό μετάλλιο και για τον Γιώργο Καρταση κατηγορία – 84 εφήβων. Χάλκινο μετάλλιο για τον Βασίλη Μαρη στον πλήρες Αγων(ΜΜΑ) κατηγορία – 95 ανδρών ο οποίος αγωνίσθηκε μάλιστα με πρόβλημα στην μέση.

Δύο τέταρτες θέσεις, μια για τον Κώστα Παπαδόπουλο κατηγορία – 77 ανδρών πλήρες αγων(ΜΜΑ) ο οποίος αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε αγώνα ΜΜΑ χάνοντας μια θέση στα μετάλλια από ποινή. Η δεύτερη τέταρτη για τον Δημήτρη Τσιοβουλο κατηγορία πλήρες αγων (ΜΜΑ) στα – 85 κάνοντας ήττα στον ημιτελικό.

Πέμπτη θέση για τον Παναγιώτη Κουση κατηγορία πλήρες αγων(ΜΜΑ) στα – 81 κάνοντας κάτι παραπάνω από εξαιρετική εμφάνιση καθώς και αυτός αγωνίσθηκε πρώτη φορά σε αγώνα ΜΜΑ. Ο προπονητής του Ηρακλή Γιωργος Καψιμαλης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος για τους αθλητές του για της θέσεις που πήραν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικο πρωτάθλημα από πλευράς συμμετοχών και σε ένα άθλημα με πολλές απαιτήσεις, έχοντας ως δεδομένο ότι το Παγκράτιο είναι άθλημα που προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα και διαφημίζει την Ελλάδα παγκοσμίως.

 

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 620 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.