Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 17:37

Παναιτωλικός: Κεφάλαιο Μάρκος Πάουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βραζιλιάνος έχει τιμήσει τη «κυανοκίτρινη» φανέλα, αλλά ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσει.

Ελεύθερος μένει στο τέλος της σεζόν ο Μάρκος Πάουλο, ένας Βραζιλιάνος που έγινε Αγρινιώτης και τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος χαφ ήρθε στο Αγρίνιο το καλοκαίρι του 2015 και μάλιστα για όσους θυμούνται η μετακίνησή του τότε είχε περάσει από χίλια μύρια κύματα, αλλά ήταν εκείνος που το πήρε… πάνω του και πίεσε την Ακαντέμικα να αποχωρήσει. Εκτοτε στα 4 χρόνια αγωνίστηκε σε 104 παιχνίδια με την «κυανοκίτρινη» φανέλα, σημείωσε 8 γκολ και μάλιστα πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ομως τον Ιούλιο θα μπει στα 32 του και το πρότζεκτ της ομάδας είναι να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά. Μάλιστα φέτος έπαιξε λίγο και λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και ξεκίνησε βασικός μόλις 10 φορές. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι πιθανό το καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν, αν και στην περίπτωση του καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, αφού έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα και λόγω ήθους και χαρακτήρα είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Πάντως και σε εκείνον φαίνεται πως ωριμάζει η ιδέα να επιστρέψει στην Πορτογαλία ή την πατρίδα του, άρα είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε ένα άκρως φιλικό «διαζύγιο».

Γιώργος Ντυμένος

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 561 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.