Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 00:28

Έτοιμη για το παιχνίδι «τελικό» με τον Όμηρο η ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των play-offs της Α΄κατηγορίας απέναντι στον Όμηρο Νεοχωρίου.

Τα προβλήματα για τον Νίκο Μιμηγιάννη δεν λείπουν, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Πιστιόλη που δεν έχει επιστρέφει ακόμα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ και οι Παπανικολάου και Βασιλογιάννης δεν είναι απόλυτα έτοιμοι αν και θα είναι στην αποστολή.

Η τελευταία προπόνηση η όποια έγινε υπό το βλέμμα του πρόεδρου της ομάδας και μελών του διοικητικού συμβούλιου περιελάμβανε τακτική και στημένα.

Να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να φτάσουν σε μια νίκη που θα τους δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και θα τους βάλει στην θέση του οδηγού θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, καθώς γνωρίζουν με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η ομάδα του Ομήρου θα αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Καιρού επιτρέποντος αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμος που θα βρεθεί στο μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στις 16:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει από κοντά ένα ακόμα ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν ο κ. Ματσούκας, με βοηθούς τους κ.κ Κολοσιώνη και Καλαμπόκη. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Καραβασίλης.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play-offs της Α΄κατηγορίας:

ΑΕ Μεσολογγίου – Όμηρος Νεοχωρίου
ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου – ΑΟ Χάλκειας

Η βαθμολογία:

1.Όμηρος Νεοχωρίου 10
2.ΑΕ Μεσολογγίου 9
3.ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου 3
4.ΑΟ Χάλκειας 0

Επόμενη 3η αγωνιστική play-offs:

ΑΟ Χάλκειας – Όμηρος Νεοχωρίου
ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου – ΑΕ Μεσολογγίου

aitosports.gr

Διαβάστηκε 762 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.