Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:43 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 18:40

Ευρεία σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για το ψηφοδέλτιο, τη διακήρυξη, τα οικονομικά και το πρόγραμμα δράσης της έως τις εκλογές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων διεξήχθη χθες ευρεία σύσκεψη της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Εργατικό Κέντρο, για την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου, την συμπλήρωση της διακήρυξης, τα οικονομικά και την κατάρτιση του προγράμματος δράσης έως τις επερχόμενες τριπλές εκλογές.

Αρχικά ο Μίλτος Λιάπης, πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων περιφερειακής  ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και παρουσίασε το πρόγραμμα εξορμήσεων των επόμενων ημερών, των συσκέψεων, της Πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης και της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της Λ.Σ. που θα διεξαχθεί στις 12 Μάη, στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, με ομιλητές τον Γραμματέα Περιοχής του ΚΚΕ  Δημήτρη Τζαβάρα, τον βουλευτή και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νίκο Καραθανασόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θύμιο Γερολυμάτο.

Η γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Μεσολογγίου του ΚΚΕ Ηλέκτρα Ροδιτάκη  παρουσίασε αμέσως μετά τόσο το  κεντρικό ψηφοδέλτιο της Λ.Σ. στον ευρύτερο δήμο, όσο και τα ψηφοδέλτια ανά δημοτική ενότητα.

Στη συνέχεια ο Θύμιος Γερολυμάτος αναφέρθηκε αναλυτικά στις θέσεις της Λ.Σ για τα  σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν τον ευρύτερο δήμο, τονίζοντας ιδιαίτερα τους άρρηκτους δεσμούς που τα συνδέουν με την αντιλαϊκή πολιτική όλων των αστικών κυβερνήσεων και της Ε.Ε.  Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να εμπλουτίσουν, με τις προτάσεις τους, την διακήρυξη και το πρόγραμμα της Λ.Σ.  ενώ ιδιαίτερο βάρος έδωσε στην αναγκαιότητα της συμμετοχής, όλο και πιο πολλών, σε εξορμήσεις, συσκέψεις και εκδηλώσεις.

Ακολούθησαν σημαντικές παρεμβάσεις και προτάσεις από τον Δημήτρη Ρούμπα, συνταξιούχο βιομηχανικό εργάτη, τον Μπάμπη Τουλιάτο, οικονομικό υπεύθυνο της Λ.Σ., τον Ναπολέοντα Παπαδάτο εκπρόσωπο του περιβαλλοντικού συλλόγου Νεοχωρίου, τον Ανδρέα Μασαούτη, τον Μάκη Τουλιάτο, τον Δημήτρη Ζαμπαντιώτη, τον Πάνο Νικολόπουλο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου υπαλλήλων του νοσοκομείου και  τον Κώστα Δρόσο στέλεχος του ΚΚΕ που τόνισε την ανάγκη καταδίκης της βαθιά αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ντόπιων συνοδοιπόρων της, γιατί είναι αυτή που οδηγεί την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού στη φτώχεια και την απελπισία. Η καταδίκη αυτή όμως θα είναι ουσιαστική μόνο με την υπερψήφιση του ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά κυρίως στις ευρωεκλογές.

Όλες οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις των ομιλητών καταγράφηκαν από το προεδρείο για να αξιοποιηθούν και έληξε η σύσκεψη.

Διαβάστηκε 459 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/