Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 18:03

Πετυχημένο το πασχαλινό bazaar με χειροποίητες δημιουργίες από τις «Μητέρες- Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Μητέρες Γυναίκες Αιτωλοακαρνανίας στις 20 και 21 Απριλίου,   Σάββατο και Κυριακή, πραγματοποίησαν στον πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, στο Αγρίνιο, Πασχαλινό bazaar με πασχαλινές δημιουργίες (γλυκίσματα, λαμπάδες, πασχαλινά/πρωτομαγιάτικα στεφάνια κλπ).

«Για ακόμη μία φορά ο Δήμος Αγρινίου ήταν αρωγός μας ως προς την παραχώρηση χώρου, όπως επίσης οι δημιουργίες του bazaar από μητέρες της ομάδας», αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας.

Τα έσοδα από το Πασχαλινό bazaar θα διατεθούν ως δωρεά στον υπό σύσταση Σύλλογο Στήριξης Μητέρεας – Βρέφους «Μήτηρ».

«Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για ακόμη μία φορά προκειμένου να πραγματοποιηθεί το Bazaar μας και να βοηθήσουμε για έναν ουσιαστικό σκοπό..για την στήριξη της μητέρας, του μωρού της και συνάμα της οικογένειας όλης.
Ευχόμαστε καλό και ευλογημένο Πάσχα σε όλους, με υγεία, αγάπη και σεβασμό και αποδοχή των επιλογών, είτε των δικών μας, είτε των τρίτων. Και μην ξεχνάμε..όταν υπάρχει ενότητα και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον τότε τα παιδιά μας δεν θα χρειάζεται να πολεμούν για τα αυτονόητα και εκεί είναι που στοχεύουμε», καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

(οι φωτό από τη σελίδα του facebook Μητέρες- Γυναίκες)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 444 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.