Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 15:01

Συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» οι εργαζόμενοι του Πρωτοδικείου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου, δικαστικοί, Εισαγγελικοί λειτουργοί και άλλοι πολίτες, ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στο κάλεσμα για συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ένδυσης και υπόδησης ώστε να σταλούν ως δωρεά στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μαζεύτηκαν πολλά και διάφορα είδη, όπως αποδεικνύεται και στις φωτογραφίες,τα οποία ήδη τοποθετήθηκαν σε σφραγισμένα κουτιά και αποστέλλονται σήμερα στο Χαμόγελο του Παιδιού.»Το αμάξι του Χαμόγελου του Παιδιού γέμισε.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά.Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλες και όλους», αναφέρει ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου, Γεράσιμος Μαλούσης.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 291 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.