Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 21:39

ΟΣΔΕ 2019: μαζική προσέλευση στην Ένωση Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία – Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του ΚΥΔ της Ένωσης Αγρινίου, για μια ακόμη χρονιά.

Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και τους παραγωγούς επιβεβαιώνεται και κατά την εφετινή διαδικασία της υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (δηλώσεων ΟΣΔΕ), αφού ήδη η προσέλευση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποβολής Δηλώσεων του Συνεταιρισμού, στα κεντρικά μας γραφεία στην οδό Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο, αλλά και στα υποκαταστήματα και στα συνεργεία που έχουν κατανεμηθεί ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, η προσέλευση είναι μεγάλη. Η διαδικασία εξελίσσετε ομαλά και το έμπειρο, άρτια καταρτισμένο προσωπικό καταχωρεί και υποβάλει τις δηλώσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σχετική εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η δήλωση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα προβλεπόμενα για την ενεργοποίηση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης ΕΔΩ.

Σημειώνουμε ότι η υποβολή δήλωσης ΟΣΔΕ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για τη λήψη της επιδότησης όσο και για τη συμμετοχή στα αγροτικά προγράμματα.

Παράλληλα με το ΟΣΔΕ, γίνεται και η εγγραφή στο Μητρώο Αγροτών και η Δήλωση Καλλιέργειας-Εκτροφής στον ΕΛΓΑ. Η Ένωση Αγρινίου είναι πρωτοπόρος και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προς τους αγρότες, προσφέρει ταυτόχρονα ένα ολοκληρωμένο πλέγμα συμβουλευτικών και εμπράγματων υπηρεσιών, που διασφαλίζουν την επιδότηση και δημιουργούν τις συνθήκες αξιοποίησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε παραγωγού.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ είναι ο Συνεταιρισμός που δίνει δουλειά σε 250 οικογένειες και που επενδύει τα όποια κέρδη του στην Αιτωλοακαρνανία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη στήριξη της αγροτικής οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας ευρύτερα.

Περισσότερα σχετικά με αυτό, θα βρείτε ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 824 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.