Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 17:47

Παναιτωλικός: Συνάντηση με τον Κ. Σπηλιόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Σπηλιόπουλος ζήτησε και είχε συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού στο γήπεδο. Ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο και έγινε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα του αθλητισμού της περιοχής. Ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρθηκε στον ηγετικό ρόλο του Παναιτωλικού στον αθλητισμό της Δυτικής Ελλάδας και την ανάγκη να στηριχτούν από την αποκεντρωμένη διοίκηση τέτοιες πρωτοβουλίες.

Από πλευράς Παναιτωλικού έγινε αναφορά στην υστέρηση που παρουσιάζουν οι αθλητικές υποδομές στο Αγρίνιο και η διάθεση για συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμο και Περιφέρεια), προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

 

Διαβάστηκε 647 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.