Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 17:41

Διακρίσεων συνέχεια για τους μικρούς αθλητές στίβου της ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ καλές επιδόσεις και μετάλλια ήταν ο απολογισμός της αγωνιστικής παρουσίας των παμπαίδων και παγκορασίδων της ομάδας στίβου της ΓΕΑ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας το Σάββατο 20 Απριλίου.

Οι νεαροί αθλητές της ΓΕΑ ήταν εντυπωσιακοί στα αγωνίσματα που συμμετείχαν , έδειξαν ιδιαίτερο πάθος και θέληση για διάκριση προκαλώντας το θαυμασμό των παρευρισκομένων θεατών και δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Σε όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια όπως και στους προπονητές τους που τίμησαν το σύλλογο τους και την ιστορία του. Αναφορικά, μετάλλια κατέκτησαν, στα 1000μ. κοριτσιών η Χριστίνα Σκεπετάρη που ήταν πρώτη, η Χαριτίνη Καραχρήστου που ακολούθησε στη δεύτερη θέση, η Ακριβή Δημητράντζου που ήρθε δευτερη στα 150μ., ο Παναγιώτης Νίκας ήταν δεύτερος στο τριπλούν και τρίτος στο άλμα σε μήκος, η Μυρτώ Αναγνωστού τερμάτισε τρίτη στα 80μ., η Νίκη Ρήγα ήταν τρίτη στο άλμα σε μήκος και ο Κωνσταντίνος Κασσάρας που ήρθε τρίτος στα 80μ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 567 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.