Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:03 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 16:45

Ανδρέας Λάμπρου "Το ήμισυ του παντός"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέο Τραγούδι & Video Clip 

Ανδρέας Λάμπρου - Το ήμισυ του παντός
Μουσική, στίχοι: Ανδρέας Λάμπρου
 
Ακούστε το τραγούδι


(P)&(C) 2019 Heaven Music
 
Press Release:
Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι & video clip με τίτλο «Το ήμισυ του παντός» σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το τραγούδι είναι μία πεντάλεπτη Rock Opera που μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα! Μία παραγωγή ξένων προδιαγραφών με epic διαστάσεις που θα συγκινήσει κυρίως τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο! Εξίσου όμως μεγάλη παραγωγή έχει γίνει και στο θέμα της εικόνας του τραγουδιού! Πρωτότυπα πλάνα και πράγματα που γίνονται για πρώτη φορά σε ελληνικό music video με την σκηνοθετική υπογραφή του Θάνου Λυμπερόπουλου!
Καλή ακρόαση!
 
Ο Ανδρέας Λάμπρου έχει γράψει τραγούδια για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την διαφήμιση, αλλά και σε σπουδαίους ερμηνευτές όπως Νταλάρας, Γλυκερία, Μητσιάς, Πρωτοψάλτη, Μακεδόνας, Δήμου κ.α.

Διαβάστηκε 2194 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.