Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:54 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 23:20

Νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Σπύρου Κωνσταντάρα "ΠΟΛΙΤΕΣ σε δράση" για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την  προσχώρηση τους στο συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»   του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα , δήλωσαν σήμερα  δυο δραστήριοι  ενεργοί πολίτες   του Δήμου Θέρμου .

Νικόλαος Σιάχος του Βασιλείου και της Γεωργίας :

Γεννήθηκα στην Αγία Σοφία Δήμου Θέρμου  το  έτος 1988 όπου και διαμένω μόνιμα   . Τελείωσα το Γυμνάσιο Θέρμου  και την Σχολή Μαγείρων  στον ΟΑΕΔ Μεσολογγίου .  Εργάζομαι   ως μάγειρας τον Παιδικός Σταθμό Θέρμου . Είμαι μέλος του Συλλόγου «Νέων Αγίας Σοφίας» και συμμετέχω  για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , θέλοντας να υπηρετήσω  τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης και να συμβάλλω στην ανανέωση , στην συναίνεση  και στην επιτυχία του δημοτικού έργου .

Γεώργιος  Μυζήθρας του Βασιλείου και της Ευανθίας :

Γεννήθηκα  στο Θέρμο όπου και κατοικώ . Τελείωσα Γυμνάσιο και Λύκειο στο Θέρμο  και σήμερα εργάζομαι  ως γραμματέας στο ΤΟΕΒ Θέρμου  . Ασχολούμαι επίσης με την γεωργία και κτηνοτροφία . Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές για πρώτη  φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  , γνωρίζοντας άριστα  τα προβλήματα  των αγροτών και των κτηνοτρόφων και θέλοντας να συμβάλλω  στην επίλυση τους , αλλά και ως γραμματέας του ΤΟΕΒ Θέρμου  θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις στη νέα δημοτική περίοδο  να επιλυθούν  τα  ζητήματα  των αρδευτικών δικτύων.

Επίσης ,  ανακοινώνεται ότι   υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι με το Συνδυασμό του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα  στην Τ.Κ Θέρμου  θα είναι  οι εξής  :

Αγγελόπουλος Φώτιος του Προκοπίου  , Καλύβας Ιωάννης του Χαριλάου, Κοντογιάννης Θωμάς του Χρήστου  , Μαραγιάννη - Ντρέλλια Φλώρα   συζ. Βασιλείου και Χασάπη Αγαθή του Δημοσθένη .

Διαβάστηκε 1089 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/