Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 21:21

Παναιτωλικός - Άρης 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρ. Δέλλας: «Είναι συγκινητικό να κερδίζεις το σεβασμό του κόσμου σε τόσο λίγο χρόνο»

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή τελευταία εντός έδρας συνέντευξη του Τραϊανού Δέλλα που εξέφρασε τη συγκίνησή του για την αναγνώριση από τον κόσμο ενώ είπε και άλλα ενδιαφέροντα, τονίζοντας στις αρχές της τοποθέτησής του το δίκαιο του σημερινού αποτελέσματος. Αναλυτικά:

« Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο Άρης ήταν καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ότι ήμασταν μια ταχύτητα κάτω. Κάποια παιδιά δεν είχαν την απόδοση που περιμέναμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα, αλλά ο Άρης με την ποιότητα που έχει κατάφερε και πήρε το αποτέλεσμα. Είμαι όμως πάρα πολύ περήφανος γι΄ αυτά τα παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν τον Παναιτωλικό στο στόχο πολύ νωρίς ενώ άλλες ομάδες παλεύουν για την παραμονή μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Καταφέραμε και ανεβάσαμε παιδιά από τις ακαδημίες και η χρονιά κλείνει θετικά και τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο για την παρουσία, τη στήριξη και το ζεστό το χειροκρότημα. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα και αν και είμαι νέος προπονητής δεν περίμενα σε τόσο λίγο χρόνο να κερδίσω το σεβασμό του κόσμου.

Το σεβασμό τον κερδίζεις, δεν μπορείς να τον απαιτήσεις. Αυτό προσπαθώ σε όλη μου τη ζωή, μέσα από τη δουλειά μου.

Ο προπονητής έχει ένα κολλητό και ψάχνει να βρει ένα φίλο.  Ο κολλητός του είναι η δουλειά του και ο φίλος είναι ο χρόνος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία και το χρόνο να δουλέψω και να έχουμε το αποτέλεσμα που πρέπει να μας ευχαριστεί όλους.

Δεν συζητάω ποτέ δημόσια το τι συζητάω με τους ιθύνοντες. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. Ο Παναιτωλικός θα είναι στην καρδιά μου ως το τέλος της καριέρας μου.

Ότι ακούγεται για διαφωνίες με τη διοίκηση περί στήριξης άλλου υποψήφιου στη σούπερ λιγκ ή ότι έχω συμφωνήσει με άλλη ομάδα, είναι γελοιότητες. Είμαι προπονητής της ομάδας ως το τέλος της σεζόν και επαγγελματίας. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν».


Σάββας Παντελίδης: Δίκαιη νίκη, το καλύτερο φετινό μας πρώτο ημίχρονο

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο τεχνικός του Άρη Σ. Παντελίδης που αναλυτικά δήλωσε:

« Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη όχι γιατί θα κρινόταν κάτι, αλλά γιατί έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τις δύο ήττες που είχαμε. Ήταν πολύ δίκαιη η νίκη μας και το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο φετινό μας. Η ισοφάριση του αντιπάλου ενώ δεν κινδυνεύαμε, ήταν το μόνο αρνητικό αλλά η ομάδα έδειξε ότι είχε διάθεση και βοήθησαν και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο για να πάρουμε τελικά τη νίκη. Μπράβο στα παιδιά και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, για τη συμπαράσταση.

Θεωρώ ότι αυτό που χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι περισσότερη κυνικότητα όταν βλέπει το αντίπαλο τέρμα. Αυτό είναι ένα στοιχείο που στο σημερινό παιχνίδι δεν το είχαμε».

Π.Κ.

agrinionews.gr


 

Διαβάστηκε 779 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 22:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.