Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:29 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 14:22

Με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή παιδιών η Ευτυχία Πατσιαλού παρουσίασε στο Αγρίνιο το πρώτο της βιβλίο για παιδιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη στις 17-4-2019, στις 7:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στην πιτσαρία Σεραφίνο, η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου για παιδιά, της συγγραφέα και στιχουργού Ευτυχίας Πατσιαλού.

images 08

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ.Βασίλης Μπενέκος, δημοσιογράφος του Αχελώος τηλεόραση, όπου προλόγισε τη συγγραφέα, αφού γνωρίζει τη δουλειά της εδώ και καιρό.

images 15
Η προσέλευση και συμμετοχή των παιδιών ηταν πολύ μεγάλη , κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τη συγγραφέα, η οποία τόλμησε να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό, ένα νέο είδος λογοτεχνίας, που ονομάζεται μικρομυθοπλασία. Το βιβλίο περιλαμβάνει δηλαδή 8 μικρές ιστορίες των 121 λέξεων ακριβώς η μία, οι οποίες στο σύνολο συνθέτουν ένα Πασχαλινό διήγημα για παιδιά, γραμμένο με στίχους, ομοιοκαταληξία και πολλά μηνύματα. Η δημιουργία του βιβλίου έγινε σε συνεργασία με τη συγγραφική ομάδα των 121 words και τη Βέρα Καρτάλου.


images 03

images 14

Πολλοί φίλοι και φίλες της συγγραφέα ηταν εκεί και της ζήτησαν να υπογράψει τα βιβλία για τα παιδιά τους.


images 05

images 10

images 06

Παρών ηταν και ο κ.Νικος Καζαντζής, υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, στο συνδυασμό του οποίου είναι και η ίδια η Ευτυχία Πατσιαλού υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

images 07

images 09

images 12

images 13

 

Στο τελος της παρουσίασης του βιβλίου, όλα τα παιδιά, γεύτηκαν την εξαιρετική πίτσα της πιτσαρίας Σεραφίνο.

Η συγγραφέας ευχαριστεί θερμά τον Σπύρο Σαλαούνη για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία, καθώς και όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Διαβάστηκε 1215 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 18:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα