Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:01 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 14:15

Η επιστροφή… του Μαρτίνες στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 10 Μαΐου 2015 έπεφτε η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League εκείνης της σεζόν με τον Παναιτωλικό να αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τη Βέροια και την νίκησε 2-0 με γκολ του Μαρτίνες στο 22’ και του Μορένο στο 78’. Στο 59’ που σηκώθηκε η φωτεινή πινακίδα των αλλαγών και έδειξε το Νο 20, όλος ο κόσμος σηκώθηκε να αποθεώσει τον μικρόσωμο Αργεντινό που έκανε πράγματα και θαύματα για ενάμιση χρόνο με την κυανοκίτρινη φανέλα. 42 αγώνες, 5 γκολ, 10 ασίστ, πολλά «μαγικά»…

Λίγες εβδομάδες πριν είχε οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ήξεραν ότι εκείνος ήταν ο τελευταίος του αγώνας με τον Παναιτωλικό. Από τότε δεν ξαναπάτησε το χορτάρι αυτού του γηπέδου, ούτε έπαιξε ποτέ αντίπαλος με την πρώτη ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα και εκτόξευσε την καριέρα του.

Ο Νίκο Μαρτίνες επιστρέφει το απόγευμα της Κυριακής στο «κλουβί» πάλι με κίτρινη φανέλα, αυτή του Άρη. Αν και αντίπαλος πλέον, είναι σίγουρο πως πάλι θα χειροκροτηθεί.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 630 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.