Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 13:56

ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ: Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των ΚΥΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ: ιερό μας καθήκον να υπερασπιστούμε τους αγρότες της χώρας και το δικαίωμά τους να απαλλαγούν από τους μεσάζοντες που θησαυρίζουν στην πλάτη τους. 

Σε  μια εξόχως αποκαλυπτική διαδικασία, εκδικάστηκαν την Παρασκευή τα ασφαλιστικά μέτρα των ΚΥΔ κατά  του ΟΠΕΚΕΠΕ, της «GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ» και «NEUROPUBLIC AE».

Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα. Οι αγρότες, ωστόσο, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Αυτό που απομένει είναι να βγάλει και η Δικαιοσύνη τα δικά της. Τόσο ως προς το σκέλος των ασφαλιστικών μέτρων όσο και σε ότι αφορά το ποινικό σκέλος και τη μήνυση για εκβιασμό που ΚΥΔ και Συνεταιρισμοί μέλη της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ έχουν υποβάλει, αρνούμενοι να υποταχθούν στα συμφέροντα ιδιωτών, που ετσιθελικά απομυζούν τους αγρότες αποκομίζοντας υπέρογκα κέρδη, προσφέροντας τους ανύπαρκτες και αχρείαστες υπηρεσίες.

Ως ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια, την αξιοπρέπεια και την ηθική.

Διότι είναι τεράστιο ψέμα να υποστηρίζει κανείς ότι υπάρχει η ανάγκη του δήθεν «συντονιστή», είναι άκρως υποτιμητικό ο ΟΠΕΚΕΠΕ να εκχωρεί τον ουσιαστικό του ρόλο σε ιδιώτες, είναι ανήθικο οι ιδιώτες αυτοί, με την ανοχή πλέον όχι μόνο του Προέδρου του Οργανισμού, αλλά και της ίδιας της πολιτικής ηγεσίας που καμία πρωτοβουλία δεν έχει λάβει για να απαλλάξει τον Οργανισμό Πληρωμών και τους αγρότες από όσους παρασιτικά θησαυρίζουν σε βάρος τους, να εκβιάζουν τα ΚΥΔ, δίνοντας ή μη δίνοντας πρόσβαση, σε ένα σύστημα που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, για το οποίο τα προσφεύγοντα στη δικαιοσύνη ΚΥΔ έχουν αρμοδίως πιστοποιηθεί.

Δεν ξέρουμε πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν. Δηλώνουμε, όμως, ότι εμείς θα οδηγήσουμε το όλο θέμα πολύ ψηλά: στο ανώτερο δικαστικό επίπεδο και στην Ευρώπη.

Ο αγώνας αυτός δίδεται για όλους τους αγρότες της χώρας και για όλα τα ΚΥΔ, για όλους τους συνεταιρισμούς. Ακόμη και για εκείνους που είτε συντάχθηκαν με τα συμφέροντα είτε υπέκυψαν στους εκβιασμούς.

Για τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ αποτελεί ηθικό χρέος και ιερό καθήκον να συνεχίσουμε την προσπάθεια κάθαρσης του χώρου, μέχρι να επικρατήσει επιτέλους η κοινή λογική και το δίκαιο, μέχρι ο ΟΠΕΚΕΠΕ να επανακτήσει την αυτονομία και την αξιοπρέπειά του, μέχρι οι αγρότες να απαλλαγούν από τους μεσάζοντες και τα εκατομμύρια που ετησίως αυτοί αποκομίζουν υποκαθιστώντας έναν δημόσιο Οργανισμό και οικειοποιούμενοι δημόσια περιουσία, που σαφώς και δεν τους ανήκει.

Διαβάστηκε 1067 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.