Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 17:37

Δήμος Θέρμου: Σφοδρή επίθεση Κασόλα σε Κωνσταντάρα – «Ο βασιλιάς… έμεινε γυμνός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δριμεία κριτική κατά του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, από τον επικεφαλής της παράταξης «Αξιοπιστία & προοπτική για τον Δήμο Θέρμου» και υποψήφιο Δήμαρχο Θεόδωρο Κασόλα. Ο κ. Κασόλας κατηγόρησε τον Δήμαρχο Θέρμου ότι με αλαζονικό τρόπο, εριστική διάθεση και υβριστική συμπεριφορά παραπληροφορούσε το σώμα, σχετικά με την αναφορά που κατέθεσαν επτά Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Κασόλας, ο Δήμαρχος Θέρμου βάπτισε δίωξη κατά υπαλλήλου, την υποβληθείσα προς τις ελεγκτικές αρχές αναφορά 7 Δημοτικών Συμβούλων, προς τους οποίους αρνήθηκε κατ΄ επανάληψιν να δώσει τα στοιχεία που ζήτησαν, λέγοντας να του υποβάλλουν εισαγγελική προς τούτο παραγγελία.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι οι τακτικισμοί και οι μεθοδεύσεις της διοίκησης του Δήμου, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία και την επόμενη τετραετία, εγκλωβίζοντας τόσο τους Δημοτικούς Συμβούλους που της παρέμειναν πιστοί στηρίζοντας με την ψήφο τους την ανεπάρκεια, αλλά και τους εκλογείς (αφού σε 40 ημέρες έχουμε εκλογές), καταρρίφθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 17 Απριλίου, όπου έπεσαν οι μάσκες κι ο βασιληάς….. έμεινε γυμνός.

Με τον συνήθη αλαζονικό τρόπο, με υπερβάλλουσα υπεροψία, με απαξιωτική προς θεσμούς και αιρετούς τακτική, με εριστική διάθεση και υβριστική συμπεριφορά, παραπληροφορούσε το σώμα, βαφτίζοντας δίωξη κατά υπαλλήλου, την υποβληθείσα προς τις ελεγκτικές αρχές αναφορά 7 Δημοτικών Συμβούλων, προς τους οποίους αρνήθηκε κατ΄ επανάληψιν να δώσει τα στοιχεία που ζήτησαν, λέγοντας να του υποβάλλουν εισαγγελική προς τούτο παραγγελία.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ζήτησαν την παρέμβαση των ελεγκτικών αρχών, ούτως ώστε ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

O Πρόεδρος του Δ.Σ. διάβασε όλα τα σχετικά έγγραφα, εκ των οποίων το τελευταίο, των ελεγκτικών αρχών, απευθύνεται στον δήμαρχο λέγοντας πως αυτός έχει την ευθύνη για τη μη εφαρμογή της νομιμότητας, υπενθυμίζοντάς του μάλιστα ότι τα στοιχεία ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ενώ επί πλέον ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Η προσπάθεια φίμωσης έπεσε στο κενό. Η αλήθεια έλαμψε.

Πως αύριο θα ζητήσει την ψήφο σας αυτός που δεν μπόρεσε επί 5 χρόνια να ασκήσει αξιοπρεπώς τα καθήκοντά του, αμαυρώνοντας τον θεσμό του πρώτου πολίτη;

Πως μπορεί να ζητάει την ψήφο σας αυτός που κατά γενική ομολογία απεδείχθη ανεπαρκής; Ο άνθρωπος των χαμένων ευκαιριών, της απεμπόλισης των πάμπολλων χρηματοδοτικών εργαλείων, για: Ψηφιακή σύγκλιση – Ενεργειακό μετασχηματισμό κ.α. πώς μπορεί να θέλει να διοικήσει τον τόπο για ακόμη 4 χρόνια;

Αυτός που καταδικάστηκε απ΄το ίδιο του το Δ.Σ. για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, πως επικαλείται δημοκρατικές διαδικασίες;

Αυτός που απαλλάχθηκε ευθυνών λόγω συγγνωστής πλάνης, πως μπορεί και υπόσχεται τις καλλίτερες ημέρες.

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες προ των εκλογών και οι δημότες πρέπει να πάρουν αποφάσεις.

Τα κριτήρια εκλογής πρέπει να είναι αξιοκρατικά.
Ψηφίστε τους ικανούς
Ψηφίστε αυτούς που θέλουν
Ψηφίστε αυτούς που ξέρουν και μπορούν.»

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 714 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/