Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:35 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 17:53

Βασίλης Φεύγας: «Η δημιουργία της Διαδρομής Φύσης και Πολιτισμού μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στον τόπο μας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενημερωτική συνάντηση με τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων

Ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Ο κ. Φεύγας έπειτα από τη συνάντηση με τον Υπέυθυνο του φορέα κ. Γιάννη Σελιμά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενημερώθηκα από τον κ. Σελιμά για τις δραστηριότητες του Φορέα, ο οποίος επιτελεί ένα σημαντικό έργο, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η προστασία της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, παράλληλα με την ανάδειξή και την ορθολογική της διαχείριση αποτελούν συγκριτικό μας πλεονέκτημα που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου μας. Προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να κινείται η πρόταση για τη δημιουργία της Διαδρομής Φύσης και Πολιτισμού, ως επώνυμου τουριστικού προϊόντος και εμπειρίας που θα συνδυάζει τον πολιτιστικό τουρισμό, με αυτόν της φύσης. Με επίκεντρο τα αρχαία θέατρα Στράτου, Οινιάδων, Καλυδώνας, Νέας Καλυδώνας, Μακύνειας και την παράλληλη ανάδειξη σημαντικών σημείων περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος όπως το Βελανιδόδασος Ξηρομέρου, τα Άγρια Άλογα του Πεταλά, Παρατηρητηρίων για Ορνιθοπαρατήρηση κ.α μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, αλλά και θα βάλει τον τόπο μας στον τουριστικό χάρτη.»

FEUGAS

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 688 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/