Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 13:12

Παναιτωλικός: Εισιτήρια αγώνα με Άρη (Κυρ 21/4/2019 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα μας δίνει την Κυριακή (ώρα 19.00) τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με αντίπαλο τον Άρη και καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο γήπεδο, προσφέροντας εισιτήρια στις χαμηλότερες τιμές.

Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας να προμηθευτούν τρία απλά εισιτήρια με συνολική τιμή 9 ευρώ, προσερχόμενοι με την κάρτα τους στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο το Σάββατο και την Κυριακή (ώρες 11.00 έως 15.00).

Τα απλά εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Κυριακή από τις 15.00 έως την έναρξη του αγώνα. Οι τιμές τους ανά θύρα είναι:

Μεγάλη κερκίδα
Θύρα 1, Θύρα 2 15 Γυναικεία – παιδικά 10
Μικρή κερκίδα
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) 12 Γυναικεία – παιδικά 8
Θύρα 4, Θύρα 5 10 Γυναικεία – παιδικά 7
Πέταλο
Θύρα 6, Θύρα 7   7 Γυναικεία – παιδικά 5

Για την προμήθεια του εισιτηρίου απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μέσω του VIVA.gr

 

Διαβάστηκε 847 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.