Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 00:53

Νεο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας (Ο.Σ.Α.Μ.Α)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 07 Απριλίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00, στο Ξενοδοχείο PARNON που βρίσκεται στην οδό Χαλκοκονδύλη 21 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η 1η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Απανταχού Μακρύνειων Αιτωλοακαρνανίας Ο.Σ.Α.Μ.Α, ύστερα από πρόσκληση του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου.

 Στην Γενική Συνέλευση κλήθηκαν όλα τα μέλη των ιδρυτικών συλλόγων.

Σύμφωνα με το άρθρο Νο. 6.5. του καταστατικού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας αφού η Γενική Συνέλευση εκπροσωπήθηκε από το ½ + 1 των οικονομικά τακτοποιημένων Συλλόγων. Με την διαπίστωση αυτή τα μέλη της Ομοσπονδίας προχώρησαν στην εκλογή ως Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης του κύριου Μπαμπασανίδη Ι. Παντελή και ως Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης της κυρίας Ταράτσας Αγγελικής.

ο Προεδρεύων της συνεδρίασης κήρυξε την έναρξη των εργασιών της, σύμφωνα με την ως άνω ημερησία διάταξη. Τα θέματα της ημερησίας διάταξης σύμφωνα με την πρόσκληση ήταν τα παρακάτω:

  • Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης  
  • Προϋπολογισμός 2019-2021
  • Ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου
  • Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις 

Ο κύριος Μπαμπασανίδης Ι. Παντελής ανέγνωσε τον Προϋπολογισμό 2019-2021 τον οποίο η Γενική Συνέλευση ενέκρινε άμεσα & ομόφωνα. Το λόγο εν συνεχεία πήρε ο προσωρινός πρόεδρος της Ομοσπονδίας κύριος Γιαννούτσος Ηλίας ο οποίος απηύθυνε ένα χαιρετισμό σε όλους του παρευρισκόμενους.

Ο ίδιος τόνισε την πεποίθηση του πως η ώρα της Μακρυνείας έφτασε και το όργανο της Ομοσπονδίας θα αποτελέσει το βάθρο πάνω στο οποίο θα βασιστεί η οποιαδήποτε αλλαγή/βελτίωση της ευρύτερης περιοχής αλλά και των κατοίκων που διαμένουν σε αυτήν.

Μετά από γενικότερη συζήτηση και προτάσεις όλων μελών για τα άμεσα σχέδια της Ομοσπονδίας, η Γενική Συνέλευση διόρισε την Εφορευτική επιτροπή για την διενέργεια των εκλογών, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενη από τους παρακάτω:

  • Κύριο Τσαντώνη Ιωάννη (Πρόεδρο Εφορευτικής)
  • Κυρία Αρμύρα Αναστασία (Γραμματέας Εφορευτικής)

Η Εφορευτική Επιτροπή παρέλαβε το εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια, φακέλους κλπ) και αντίγραφα των εκλογικών καταλόγων (Μητρώο μελών της Ομοσπονδίας). Ακολούθως η Εφορευτική παρέλαβε και σφράγισε την κάλπη στην οποία θα γινόταν η ψηφοφορία και κήρυξε την έναρξη της καλώντας τους εκλογείς να προσέλθουν προς ψηφοφορία. 

Αφού διαπίστωνε ότι ο εκλογέας είχε δικαίωμα ψήφου, παρελάμβανε το ψηφοδέλτιο καθώς και τον σφραγισμένο και μονογραφημένο φάκελο από την Πρόεδρο της εφορευτικής Επιτροπής.  Ακολούθως ο εκλογέας εισέρχονταν σε παραβάν όπου ασκούσε το δικαίωμά του και επανερχόμενος έριχνε το φάκελο ιδιοχείρως στην κάλπη και τέλος υπέγραφε στο πρωτόκολλο ψηφοφορίας.

Κατόπιν αποσφραγίστηκε η κάλπη, καταμετρήθηκαν τα ψηφοδέλτια και στην συνέχεια έγινε η διαλογή τους αφού αριθμήθηκαν και μονογράφησαν από τον Πρόεδρο και την Γενική Γραμματέα της Εφορευτική επιτροπής.

Από την διαλογή που έγινε προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Α/Α

Επώνυμο

Όνομα

Σύλλογος

Ψήφοι

1

ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ

39

2

ΜΠΑΜΠΑΣΑΝΙΔΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΜΕΣΑΡΙΣΤΑ

34

3

ΚΑΖΑΝΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΖΑΝΑΙΙΚΑ

31

4

ΚΟΤΣΑΝΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΚΡΕΣ ΛΙΘΟΒΟΥΝΙΟΥ

30

5

ΣΠΑΘΟΥΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ

30

6

ΣΙΑΜΠΑΛΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΨΟΡΑΧΗ

29

7

ΤΑΡΑΤΣΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΑΖΑΝΑΙΙΚΑ

28

8

ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΨΟΡΑΧΗ

25

9

ΒΕΛΑΝΑ

ΠΑΤΡΟΥΛΑ

ΚΑΨΟΡΑΧΗ

23

10

ΚΑΖΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ

ΑΚΡΕΣ ΛΙΘΟΒΟΥΝΙΟΥ

21

11

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑ

20

12

ΛΑΓΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ

14

13

ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΚΡΕΣ ΛΙΘΟΒΟΥΝΙΟΥ

13

14

ΚΟΥΝΟΥΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΨΟΡΑΧΗ

6

15

ΔΑΣΚΑΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΕΣΑΡΙΣΤΑ

5

16

ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΣΑΡΙΣΤΑ

4

17

ΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ

3

   

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου στις πρόσφατες εκλογές κύριου Γιαννούτσου Ηλία συνήλθαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικό θέμα:

  • Συγκρότηση σε σώμα

Ο κύριος Γιαννούτσος Ηλίας διαπιστώνει την ύπαρξη απαρτίας, κάνει γνωστό στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών. Εν συνεχεία τους καλεί να προχωρήσουν στην εκλογή του Προεδρείου με βάση το καταστατικό.

Μετά από διάλογο και ονομαστική ψηφοφορία για την κατανομή των αξιωμάτων, αποφασίζουν ως εξής:

Α/Α

Αξίωμα

Ιδιότητα

1.

Πρόεδρος

Γιαννούτσος Ηλίας

2.

Αντιπρόεδρος

Κοτσάνης Θεόδωρος

3.

Γενικός Γραμματέας

Μπαμπασανίδης Παντελής

4.

Οργανωτικός Γραμματέας

Ταράτσα Αγγελική

5.

Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων

Σιαμπαλή Δέσποινα

6.

Γραμματέας Πολιτιστικών Θεμάτων

Καζανάς Παναγιώτης

7.

Ταμίας

Βελάνα Πατρούλα

8.

Σύμβουλος 1ος

Σπαθούλας Δημήτριος

9.

Σύμβουλος 2ος

Καζάκος Νικόλαος

10.

Σύμβουλος 3ος

Δασκαλής Χρήστος

11.

Σύμβουλος 3ος

Λαγός Ευστάθιος

Όλοι οι παραπάνω αποδέχτηκαν τα αξιώματα τους και αφού δεν υπήρχε κανένα άλλο θέμα προς συζήτηση, η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η ομοσπονδία θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι παρέστησαν στην Γενική Συνέλευση, να ευχηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να είναι σιδεροκέφαλο και να κάνει πραγματικότητα όλα του τα σχέδια.

Και μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει πράξη χωρίς τη δική σας συμμετοχή, στήριξη και βοήθεια αφού η ΙΣΧΥΣ εν τη ΕΝΩΣΗ. 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Διαβάστηκε 858 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.