Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:20 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 17:35

Ο Χρήστος Θηβαίος την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Εmileon music stage

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το αποτύπωμα του στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια «Βόλτα στα Εξάρχεια», τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Στο Εmileon music stage την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 22.30 το βράδυ.

Μέσα από τα μάτια του Σιδηρόπουλου, του Άσιμου, της Γώγου, αλλά και της Αρλέτας, μας ξεναγεί στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων και επιχειρεί να φωτίσει τη σημασία αυτής της γειτονιάς.

Ο Χρήστος Θηβαίος, τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Μαζί του, ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.
Την παράσταση ανοίγουν οι «ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ»:Τάκης Φωλιάς: κιθάρα-τραγούδι, Κωστής Πατσιαλός: πιάνο, Διονύσης Ρηγάλος: μπουζούκι, Μαρία Σακελλάρη: τραγούδι

Κρατήσεις στο 2641055521- περιορισμένος αριθμός θέσεων.
είσοδος 12 ευρώ

Διαβάστηκε 772 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.