Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 17:05

Παραβόλα: κινητοποιήθηκαν με αίτημα την ασφάλεια στο δρόμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αναβρασμός στην Παραβόλα καλά κρατεί για την επικινδυνότητα του δρόμου που διασχίζει το χωριό, την κατ’ ευφημισμόν Εθνικής Οδού Αγρινίου-Θέρμου.

Οι κάτοικοι οργισμένοι κινητοποιήθηκαν με αφορμή το σοκαριστικό τροχαίο της παράσυρσης δυο μαθητριών από 19χρονο που σημειώθηκε προ ημερών.

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών στο σημείο του συμβάντος, στην είσοδο του χωριού κοντά στον κυκλικό κόμβο, έλαβε χώρα πριν λίγα λεπτά -μεσημέρι Τετάρτης- η προαναγγελθείσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας και για την επικινδυνότητα του δρόμου. Οι μαθητές  απέκλεισαν μάλιστα συμβολικά το δρόμο για ένα τέταρτο περίπου και στη συνέχεια συμμετείχαν σε πορεία που διέσχισε το χωριό με κατεύθυνση το πρώην δημαρχείο. Ελπίζουν πλέον οι αρμόδιοι να μην κωφεύσουν…

Δείτε στιγμιότυπα από την κινητοποίηση και τις δηλώσεις του Σ. Μανιά, Προέδρου του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου της Παραβόλας και του Π. Κομποτού Αντιπροέδρου της Δ.Κ. Καινουργίου:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 776 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.