Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:16 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 11:15

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η βιωματική εμπειρία «Δείπνο στο Σκοτάδι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των πολιτών και ενίσχυσης ευάλωτων ομάδων, υποστηρίζει τη δράση «Δείπνο στο Σκοτάδι», μια βιωματική εμπειρία, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν ένα μόνο κομμάτι της καθημερινότητας των τυφλών ατόμων.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στις 9 το βράδυ στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «PIAZZA SANTA ROSA»,Νόρμαν, Άστιγγος και Σάντα Ρόζα στην Πάτρα, καθώς είναι ο κατάλληλα προσβάσιμος χώρος, που δύναται να διαμορφωθεί ανάλογα, για την επιτυχή πραγματοποίηση της δράσης.

Ένα δείπνο στο απόλυτο σκοτάδι θα βιώσουν οι πολίτες που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ένωσης Τυφλών. Έτσι θα έρθουν σ’ επαφή με το σκότος που υπάρχει στη ζωή των τυφλών και τη δυνατότητα ανάπτυξης των υπολοίπων αισθήσεων, ως μέσο επιβίωσης μέσα στο σκοτάδι για την αυτοεξυπηρέτηση. Η εκδήλωση στοχεύει στην προσέγγιση των πολιτών στον τρόπο διαβίωσης των τυφλών ατόμων, των δυσκολιών και των περιορισμών που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Όσοι επιθυμούν αν συμμετάσχουν θα πρέπει να προμηθευτούν προσκλήσεις από τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας, Αγ. Νικολάου 57-59, τηλ: 2610-224.992.

Θα υπάρξει ακριβής αριθμός συμμετεχόντων.

Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά, μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης κατά την είσοδο.

 

Διαβάστηκε 488 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.