Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:23 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 11:07

Αγρίνιο: Παροχή συσσιτίου στον Ξενώνα "Αργώ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 η «Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Αγρινίου» της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αγρινίου» και ο Ξενώνας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΑΡΓΩ», σε ένα στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαγείρεψαν στο χώρο του Ξενώνα.

Οι φιλοξενούμενοι του Ξενώνα «Αργώ», μέσω της καθοδήγησης του Μάγειρα, βοήθησαν στην προετοιμασία του γεύματος της ημέρας. Οι πρώτες ύλες προσφέρθηκαν από το Δήμο Αγρινίου, μέσω της «Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Αγρινίου».

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου και η Δομή Παροχής Συσσιτίου  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους του Ξενώνα «Αργώ» για την θερμή και εγκάρδια φιλοξενία τους.

 Όλοι μαζί στέλνουμε ένα μήνυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς  !

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.