Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:26 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 21:57

Προπαγάνδα και εξαπάτηση από τη μηχανοπαρέα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ύστατη προσπάθεια παραπληροφόρησης απ’ τους εκβιαστές του ΟΣΔΕ, που «θριαμβολογούν», επειδή δικάζονται την Παρασκευή!

«Κατά παρέκκλιση και κατ’ εξαίρεσιν» ο δικαστής αποφάσισε την άμεση εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης. Υπομονή: δυο και σήμερα!

Η επικράτηση   της  απλής λογικής   θα   αποδειχθεί μόνο με  την έκδοση  απόφασης   επί της   αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που  άσκησαν  ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών  τα  εννέα ΚΥΔ κατά  του ΟΠΕΚΕΠΕ, της  εταιρίας «GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ»  και   της εταιρίας «NEUROBUBLIC AE  ΑΕ», η οποία θα εκδικασθεί κατ΄εξαίρεση και σε χρόνο ρεκόρ και συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 Απριλίου  2019.

Συνεπώς, να μην βιάζονται οι εκβιαστές του ΟΣΔΕ   να  πανηγυρίσουν και να θριαμβολογήσουν προκαταβολικά, σε μία ύστατη  προσπάθεια  παραπληροφόρησης των αγροτών  για άλλη  μια  φορά,  ερμηνεύοντας  κατά  το  δοκούν  τη  σοβαρότητα   και  την υπευθυνότητα, με  την οποία ο  δικάσας,  το αίτημα  περί  χορήγησης  προσωρινής  διαταγής, Δικαστής  αντιμετώπισε   την υπόθεση, ορίζοντας  μάλιστα    δικάσιμο της αίτησης    των ασφαλιστικών μέτρων  εντός  χρονικού διαστήματος   μόλις τριών ημερών.

Υπενθυμίζουμε ότι ΚΥΔ έχουν καταφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη αντιδρώντας στον ωμό και απροκάλυπτο εκβιασμό που δέχονται από τη γνωστή μηχανοπαρέα και τα τρωκτικά που έχουν παρεισφρήσει στον Οργανισμό Πληρωμών, έχοντας ιδιοποιηθεί δημόσια περιουσία, όπως το λογισμικό/σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, το οποίο και χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, ωσάν να είναι τσιφλίκι τους. Φυσικά ενεργούν με την ανοχή και συγκάλυψη δημοσίων λειτουργών, οι οποίοι και θα δικαστούν μαζί τους, αφού παράλληλα με τα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται την Παρασκευή, έχει κατατεθεί από ΚΥΔ και μήνυση κατά της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, του δήθεν «συντονιστή» και του αναδόχου.

Με δεδομένη τη σοβαρότητα της υπόθεσης οι αρμόδιες δικαστικές αρχές αποφάσισαν, χωρίς χάσιμο χρόνου, να εξεταστεί η ουσία. Ο λόγος πλέον είναι στη Δικαιοσύνη και αυτή θα αποφανθεί, δυστυχώς για ορισμένους πολύ πιο σύντομα απ’ ότι υπολόγιζαν.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που μόνο ικανοποίηση έφερε στα ΚΥΔ που έχουν προσφύγει. Και είναι πραγματικά απορίας άξιο το πώς κάποιοι πραιτοριανοί του όλου συστήματος, δεν δείχνουν να διαθέτουν μια οκά μυαλό να αντιληφθούν ότι η σημερινή εξέλιξη στρέφεται εναντίων τους! Ας βρουν τουλάχιστον μια οκά υπομονή.

Δημοσιογραφικά, λοιπόν, θα λέγαμε σε αυτούς που βιάζονται: Παρασκευή κοντή γιορτή. Και θα τους θυμίζαμε την παροιμία:  Μην κουνάς τα πόδια σου πριν ανεβείς στο γάιδαρο.

Διαβάστηκε 809 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία