Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 20:29

Κυκλοφορεί το Πάσχα το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμικό come back στη δισκογραφία πραγματοποιεί η Καίτη Λιβανού.

Η τραγουδίστρια από τη Νάξο, η οποία μετράει 27 χρόνια στο πεντάγραμμο, έχοντας στο ενεργητικό της 10 επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές και ένα χρυσό δίσκο κι έγινε γνωστή από τη μεγάλη επιτυχία «Αναπάντητες», επιστρέφει με ένα live cd, ιδανικό για γλέντι και για πολύ χορό.

Το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού», όπως θα ονομάζεται το cd, περιλαμβάνει 40 νησιώτικα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει την Κυριακή του Πάσχα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Στο cd της αγαπημένης ερμηνεύτριας με τη ξεχωριστή φωνή περιλαμβάνονται δύο νέα της τραγούδια με τη φιλική συμμετοχή του Λευτέρη Βαζαίου, με τον οποίο μάλιστα ερμηνεύει το ένα από αυτά, σε ένα ντουέτο που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Καίτη Λιβανού ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει το κοινό και με αυτό το live cd θα μεταφέρει νοερά όλους σε ένα νησιώτικο γλέντι, από αυτά που στήνει σε κάθε της εμφάνιση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύει, προκειμένου να διασκεδάσει τους Έλληνες ομογενείς…

 

Διαβάστηκε 2062 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.