Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 00:04

Ο Κώστας Λύρος συγχαίρει για τις επιτυχίες τους τον Α.Σ. Όμηρου Νεοχωρίου, την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θα ήθελα να συγχαρώ  την ομάδα ποδοσφαίρου Α.Σ. Όμηρου Νεοχωρίου για την κατάκτηση του 48ου Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας, την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη για την άνοδο στη Β΄ Εθνική καθώς και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008 για την άνοδό της στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις διοικήσεις των Συλλόγων για την πολύτιμη προσφορά τους στην προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Ο αθλητισμός στο Δήμο μας μέσω της ανάπτυξης πολλών αθλημάτων δίνει διέξοδο στα παιδιά μας, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει το όνομα του Δήμου μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Χώρας.

Αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη δημοτική αρχή να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι αθλητικές υποδομές στο Δήμο μας αλλά και να αναπτυχθούν επιπλέον αθλήματα όπως αυτά του κλασσικού αθλητισμού και των αθλημάτων του νερού, ενισχύοντας με όλες μας τις δυνάμεις την εκκόλαψη των αναγκαίων συνθηκών για το σκοπό αυτό.

Κώστας  Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Διαβάστηκε 1001 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 01:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/