Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 17:53

Νίκη τίτλου για τη γυναικεία ομάδα «Μεσολόγγι 2008»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ 2008-ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΆΡΤΗΣ-3-1

Στο κρισιμότερο τεστ της χρονιάς η ομάδα του Μεσολόγγι 2008 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β Εθνικής, πήρε άριστα και κατέκτησε την νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, τις καρυάτιδες Σπάρτης, η οποία του εξασφαλίσει την άνοδο στη Α’ Εθνική κατηγορία!

Η ομάδα Μεσολόγγι 2008 σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν προσφερόταν για…καρδιακούς καθώς οι παίκτριες και των δύο ομάδων φρόντισαν να κρατήσουν την αγωνία και την ένταση σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Σπάρτης διατηρούσε για 54′ λεπτά την πρωτοπορία στο σκορ αλλά το β ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην νεανική ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Οι νεαρές παίκτριες έδειξαν για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι ότι διαθέτουν ψυχή και σθένος και κέρδισαν με ανατροπή σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με το Μεσολόγγι 2008 στο 15′ να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν η Μαρκουτσα από κοντά σουτάρει και η Καββουρη να αποκρούει σε κόρνερ.Στο 20 ‘ εντυπωσιακή απόκρουση της Παναγιωτοπουλου σε σουτ της Durkovic σε κόρνερ.Η ομάδα της Σπάρτης θα βρεθεί μπροστά στο σκορ όταν σε σουτ της Λαμπράκη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας η Γοματου από κοντά κάνει το 0-1 στο 29′ . Στο 35′ σουτ της Λαμπράκη στο κάθετο δοκάρι. Στο 39′ σε πεντακάθαρη ανατροπή της Βατσικα από την τερματοφύλακα Καββουρη ο διαιτητής Χουλιαρας δείχνει»παίζετε» .

Στο 41’ ατομική ενέργεια και τρομερό σουτ της Βατσικα στο κάθετο δοκάρι. Στο 2ο ημίχρονο οι νεαρές ποδοσφαιριστριες του Μεσολόγγι 2008 ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα,και έκαναν τη διαφορά. Έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους με αποτέλεσμα οι Καρυάτιδες Σπάρτης να επιχειρουν άστοχα μακρινά σουτ ή βεβιασμένες και υπό πίεση μακρινές μπαλιές.Στο 48 ‘ δευτερο δοκάρι για το Μεσολόγγι 2008 σε καλοκτυπημενο κόρνερ της Μαρκουτσα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 54′ έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ της Γιαννακά στην απέναντι γωνία και 1-1.

Στο 57′ η Βατσικα ελιχτηκε στην αντίπαλη περιοχή και ανατρέπεται από την Νικολακακου και ο διαιτητής Χουλιαρας δείχνει τό σημείο τού πέναλτι και η Γρομητσαρη ευστοχεί και δίνει το προβάδισμα στο σκορ στο Μεσολόγγι 2008 με 2-1.Η Βατσικα στο 65′ αστοχεί από κοντά.Στο 67′ σε φάση διαρκείας και γύρισμα της Γρομητσαρη η Ευθυμίου από κοντά αστοχεί με κεφαλιά.Στο 69′ η Μαρκουτσα με διαγώνιο σουτ κάνει μέσα σέ έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 3-1, που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες των παικτριων και των δύο ομάδων. Διαιτητής του αγώνα ο Χουλιαρας με βοηθούς τους Κεφη και Γκαρτζονικα ( ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκαδας)…… Μεσολόγγι 2008: Παναγιωτοπούλου, Γρομητσαρη, Παπαδημητρίου Κ.(88′ Παπαδογεωργου), Τζουμερκιωτη, Γεωργαρά, Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Βατσικα (86′ Φουντούλη), Μαρκουτσα, Γατσουλια (89′ Τσωλου)

Καρυάτιδες Σπάρτης: Καββουρη,Πετρουλια,Αντωνια, Μποραπουδακη, Νικολακακου, Παπαγιάννη,Γοματου, Κοντογονη, Λαμπράκη,Durkovic, Κουτσοβασιλη(86’ Λιναρδακη).

Συγχαρητήρια προπονητών

Με ανακοίνωση του ο  Σύνδεσμος Προπονητών Ποδόσφαιρου ν. Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει τη  γυναικεία ομάδα Μεσολόγγι 2008 και τον προπονητή της κ. Γουλή Ιωάννη για την άνοδο στην α΄ εθνική κατηγορία και εύχεται  καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα

Διαβάστηκε 995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.