Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 23:14

ΑΘΩΣ καφέ και καλλιτεχνικές ανησυχίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πριν λίγο καιρό βρεθήκαμε στα εγκαίνια του ΑΘΩΣ καφέ (Αγρίνιο, Χαρ. Τρικούπη 100). Ένα από τα πράγματα που μας έκανε εντύπωση εκτός απο τον ποιοτικό καφέ ήταν μια ζωγραφιά στον τοίχο ή οποία ήταν μεταξύ γκράφιτι και αφηρημένης τέχνης. Ρωτώντας τον ιδιοκτήτη κο Γιάννη Βασίλακα μάθαμε ότι αυτό το έκανε ο ίδιος με πολύ φαντασία και μεράκι.
 
images 03
φωτο απο τα εγκαίνια του καταστήματος


Ο Γιάννης Βασίλακας γεννημένος στο Ανοιξιάτικο Βάλτου είχε από μικρός τάσεις να ζωγραφίζει. Αν και στην πορεία ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον χώρο της εστίασης, η καλλιτεχνική του διάθεση δεν έσβησε ποτέ. Ετσι θέλησε να δώσει μια προσωπική πινελιά στο χώρο του καταστήματος του φτιάχνοντας αυτή την ζωγραφιά. Αυτό που αποτυπώνει η συγκεκριμένη εικόνα είναι μια οικογένεια. Πατέρας, μητέρα και παιδιά. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι μια παραδοσιακή δεμένη Ελληνική οικογένεια. Χρειάστηκε μια εβδομάδα και βοήθεια από ένα φίλο του να ολοκληρωθεί το συγκερκιμένο εικαστικό έργο. Συνήθως πολλοί από τους θαμώνες το περνάνε για ταπετσαρία. Φυσικά όταν μαθαίνουν την αλήθεια μένουν άφωνοι.

images 01

images 02

images 08

images 09

images 10

images 11

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 4918 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033