Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 14:33

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη οι εργασίες κατεδάφισης του κτιρίου στην Γρίβα και Παναγοπούλου γωνία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης του ακίνητου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο.

Στο συγκεκριμένο σημείο θα δημιουργηθεί χώρος πρασίνου ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το παλιό υδραγωγείο, ένα εγκαταλελειμμένο  τοπόσημο του Αγρίνιου.

Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Γρίβα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου να παραδοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία πριν το Πάσχα.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ήταν ένα στοίχημα για την Δημοτική Αρχή η παρέμβαση του συγκεκριμένου χώρου : «Ο Δήμος Αγρινίου αγόρασε το ακίνητο για να απελευθερώσει ένα κεντρικό σημείο της πόλης και να το μετατρέψει σε χώρο πρασίνου. Δώσαμε μια ανάσα στην καρδιά της πόλης και δημιουργούμε έναν κοινόχρηστο χώρο. Αρχικά θα δημιουργηθεί μια μικρή πλατεία με πράσινο και σταδιακά θα προχωρήσουμε στην ανάπλαση του. Δημιουργούμε  γειτονιές με ταυτότητα, μπορούν να χαίρονται οι πολίτες».  

 

Διαβάστηκε 654 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.