Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:18 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 11:04

Παίζουμε μπάλα για ¨Το Χαμόγελο του Παιδιού¨ (Σαβ 20/4/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πασχαλινό τουρνουά των ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Ελπίδες Αγρινίου, ΠΑΟΚ Καλυβίων και της ομάδας "Χαμόγελο του Παιδιού" διοργανώνεται στο Αγρίνιο, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 για την ενίσχυση της Ημερήσιας Φροντίδας στα Καλύβια Αγρινίου.

Σκοπός της διοργάνωσης, ενόψει μάλιστα των εορτών του Πάσχα, είναι μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης να γίνει γνωριμία των μικρών αθλητών με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του, ενώ παράλληλα να υπάρξει από τους φιλάθλους η έμπρακτη στήριξή τους στο έργο της Ημερήσιας Φροντίδας, στα Καλύβια Αγρινίου.

Το τουρνουά αυτό θα είναι στα πλαίσια της αθλητικής παιδείας και του «ευ αγωνίζεσθε», με σκοπό την διαπαιδαγώγηση των συμμετεχόντων στους ποδοσφαιρικούς κανόνες. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει νικήτρια ομάδα. Ο χώρος διεξαγωγής θα είναι στις εγκαταστάσεις της ομάδας των Ελπίδων στο Αγρίνιο.

Ώρα έναρξης: 16:00-18:00 μ.μ.

Συμμετέχουσες ομάδες: Ελπίδες Αγρινίου, ΠΑΟΚ Καλυβίων, "Χαμόγελο του Παιδιού"

Για την στήριξη των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα υπάρχει κουμπαράς κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να ενισχύσουν με την παρουσία τους την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία των αθλητικών σωματείων αλλά και τον κοινωνικό σκοπό για το οποίο διοργανώνεται.

kalyvia.gr

 

Διαβάστηκε 822 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.