Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:27 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 07:01

Φουλ αγωνιστική δράση πριν από το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ευρώπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των ομάδων σε όλη την Ευρώπη, με τα πρωταθλήματα να έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και η Παρασκευή είναι η κατ’ εξοχήν μέρα, που αποτελεί απλά την προθέρμανση πριν από τον χαμό τα Σαββατοκύριακα.

Κρίσιμες αναμετρήσεις σε μία χρονική συγκυρία που τα πρωταθλήματα μπαίνουν σε μία καμπή που θα κρίνουν το μέλλον πολλών ομάδων, ανάλογα με τον στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της σεζόν και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι αντίκτυπο θα έχουν τα αποτελέσματα της Παρασκευής.

Premier League

Με την αναμέτρηση της Λέστερ κόντρα στη Νιούκαστλ (22:00) ανοίγει το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Premier League, με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους εν όψει της συνέχειας και συγκεκριμένα πέντε στροφές πριν από την ολοκλήρωσή του. Η Λέστερ που παρουσιάζεται κατά πολύ βελτιωμένη, έχοντας τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της, είναι στην 7η θέση, δηλαδή στην υψηλότερη που μπορεί να βρεθεί μία ομάδα στην Αγγλία, μετά τους κυρίαρχους Big-6 (Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ). Έχει αυτή τη στιγμή 47 βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε την προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Europa League, εκτός πια κι αν η Γουότφορντ κάνει την έκπληξη και κατακτήσει το FA Cup στον τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη πλευρά, η Νιούκαστλ δεν έχει τέτοιες βλέψεις καθώς ο στόχος της είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Έχοντας 35 βαθμούς είναι στη 15η θέση και είναι στο +7 από την Κάρντιφ που αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται με 28 πόντους και με νίκη σε πολύ μεγάλο ποσοστό οριστικοποιεί την παραμονή της.

Γαλλία

Στη Γαλλία η 32η αγωνιστική αρχίζει με δύο αναμετρήσεις, με την πρώτη να έχει φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Ο λόγος για το ματς ανάμεσα στην Ντιζόν και την Αμιάν (20:00). Οι γηπεδούχοι είναι στη 18η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής με τον 3ο της Ligue 2, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη 17η και στο +7 από την άμεση αντίπαλό της. Με άλλα λόγια, η Ντιζόν με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα έχει χάσει πολύ μεγάλο έδαφος για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ματς ανάμεσα στη Ναντ και τη Λιόν (21:45). Οι δύο ομάδες έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και θέλουν να διακόψουν το πολύ άσχημο σερί τους, και να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών. Οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στο μέσο μίας κρίσης σε μια περίοδο που θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Champions League της νέας σεζόν.

Γερμανία

Τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δράση στο πρωτάθλημα Γερμανίας για την 29η αγωνιστική, σε μία αναμέτρηση επίσης που έχει φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Η Νυρεμβέργη που θεωρείται καταδικασμένη, αφού είναι στο -4 από τη Στουτγάρδη που βρίσκεται στη θέση για το μπαράζ παραμονής, θα υποδεχθεί τη Σάλκε, που έχει πραγματοποιήσει μια κάκιστη πορεία και θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τη σωτηρία της. Η σέντρα στις 21:30.

Όλα τα προγνωστικά σήμερα στο betmasters.gr!

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.