Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 18:09

Δήμος Ξηρομέρου: Υπεγράφη η σύμβαση για τον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου Κανδήλας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ξηρομέρου ανακοίνωσε ότι, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών ,εντάχθηκε στον άξονα προτεραιότητας του «Φιλόδημος Ι» το έργο για την αγροτική οδοποιία της Αλυζίας  ενώ υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κανδήλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου:

Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας, ότι με την υπ’ αριθ. 27060/11-04-2019 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών εντάχθηκε το έργο με τίτλο «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας», του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», προϋπολογισμού 595.000,00€.

Ακόμη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 10/04/2019 υπεγράφη από το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο και την Ανάδοχη Εταιρεία «Αναγνωστόπουλος Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε.» η σύμβαση του έργου «Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Κανδήλας», προϋπολογισμού 108.407,69€.

Οι εργασίες του έργου αυτού θα ξεκινήσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν εντός 4 μηνών.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 586 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.