Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 17:59

Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής στο Αγρίνιο: «Η αντιπυρική περίοδος να μας βρει έτοιμους» (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, βρέθηκε σήμερα στο Αγρίνιο ως κεντρικός ομιλητής σε σεμινάριο με θέμα «Είδη- Μέθοδοι- Κατάσβεση δασικών πυρκαγιών».

Η ενημερωτική εκδήλωση απευθύνονταν κυρίως σε πυροσβέστες και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (Π. Σούλου 11).

Τον λόγο πήραν μετά από τον κ. Γεωργακόπουλο, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου Στυλιανός Φούκας και ο υποδιοικητής Ευστράτιος Πετράκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τη βελτίωση μεθόδων για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις των δυνάμεων. Άλλωστε στην εισήγησή του ο κ. Γεωργακόπουλος εξήγησε ότι η εκδήλωση έλαβε χώρα, «ώστε η έναρξη της αντιπυρικής περιόδου να μας βρει έτοιμους για να φέρουμε σε πέρας κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 897 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.