Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:53 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 17:57

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον λαϊκό αγώνα δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημοσιοποιήθηκε απόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν για την ασφαλή διεξαγωγή 9ου Λαϊκού αγώνα δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» στο Αγρίνιο, την Κυριακή 14 Απριλίου.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών: Κυριαζή, υπόγεια γέφυρα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Δημάδη, Χαρ. Τρικούπη, Πλ. Δημοκρατίας, Παπαστράτου, Ελ. Βενιζέλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, πλ. Χατζοπούλου, Δαγκλή, Μεσολογγίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από ώρα 17.45΄ έως 19.15΄ ώρα της 14/04/2019.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 14/04/2019 και ώρα 17.45΄.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 607 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.