Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 16:06

Α.Ο. Αγρινίου: Η ομάδα μας δίπλα στους μαθητές. Επίσκεψη στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία του Α.Ο. Αγρινίου  αποτελούμενη από τους βοηθούς του προπονητή μας Γιάννη Διαμαντάκου, Χρήστο Σταυρόπουλο και Γιώργο Λιόκαυτο, την υπεύθυνη Ακαδημιών Έλενα Σαπλαούρα, τον παίκτη του Α.Ο. Αγρινίου και προπονητή των Ακαδημιών Δημήτρη Μήτσου και τον παίκτη της ομάδας Αντώνη Μιχάλογλου.

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Αγρινίου μίλησαν στους νεαρούς μαθητές, απάντησαν στις ερωτήσεις τους, έδωσαν εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με το Φίλιππο Βέροιας στο ΔΑΚ Αγρινίου και οι παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα στους μαθητές.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Αγρινίου μας ευχαριστεί τη Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου κ. Καλλίτσα Τσιρογιάννη και τους δασκάλους για τη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας.

Διαβάστηκε 732 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.