Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:03 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 13:37

Αγρίνιο: «Μαγειρεύοντας με την ΨΥΧΑΡΓΩ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας και η «Δομή Σίτισης & Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αγρινίου» της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αγρινίου», αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ξενώνα «ΑΡΓΩ», σε ένα πλαίσιο αλληλεγγύης,  ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαγειρεύουν στο χώρο του Ξενώνα,  την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.

Οι πρώτες ύλες θα προσφερθούν από τη «Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Αγρινίου». Οι φιλοξενούμενοι του Ξενώνα, αναλαμβάνοντας χρέη μάγειρα και με την καθοδήγηση του Μάγειρα της δομής, θα μαγειρέψουν το γεύμα της ημέρας.

Μέσα στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιείται η συγκεκριμένη δράση ενάντια στις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

 

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.