Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 13:35

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε τρείς σημαντικές αποφάσεις προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας  στην πρόσφατη συνεδρίασή του:

Η πρώτη αφορά  την υπογραφή  προγραμματικής  σύμβασης μεταξύ Δήμου και ΔΕΥΑΝ για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ». ΜΕ το έργο αυτό επιλύεται οριστικά το ζήτημα της υδροδότησης των δυτικών συνοικιών έως και τις εργατικές κατοικίες .

Η δεύτερη απόφαση αφορά την αγορά δύο  ακόμη  ιδιοκτησιών - πέραν των άλλων δύο που προηγήθηκαν- στη θέση  “ΒΑΡΝΑΡΑΧΗ” στην οποία  βρίσκονται οι πηγές από τις οποίες υδροδοτείται η πόλη της Ναυπάκτου, διασφαλίζοντας έτσι το πόσιμο νερό της πόλης με ταυτόχρονη ικανοποίηση των επί πολλά χρόνια ταλαιπωρηθέντων ιδιοκτητών.

Τέλος με την τρίτη απόφαση ο Δήμος προχωρά   σε υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτ. Ελλάδας (6η ΔΥΠΕ) για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», με την απομάκρυνση του αμιάντου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται  στο ύψος των 140.000 ευρώ,  ποσό  που  εξασφάλισε  με συντονισμένες ενέργειες  και με  τους εργαζόμενους του Κέντρου, η Δημοτική αρχή  από την  (6η ΔΥΠΕ). Σύμφωνα με την παραπάνω σύμβαση το έργο θα το υλοποιήσει ο Δήμος.

 

Διαβάστηκε 469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.