Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 00:56

«Πόση μουσική μπορεί να κρύβει ένα δωμάτιο 5,16 τ.μ.;»/Νικόλας Λειβαδίτης(nL)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νικόλας Λειβαδίτης(nL) – «Πόση μουσική μπορεί να κρύβει ένα δωμάτιο 5,16 τ.μ.;»

Ελάτε μαζί μας να το ανακαλύψουμε μέσα από ένα βίντεο προπομπό του επερχόμενου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Νικόλα Λειβαδίτη(nL).

Δεκαέξι μουσικά όργανα παιγμένα από τον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά και κλειδιά, γραφομηχανές, κούτες, ταψιά κ.α σε ρόλο μουσικών οργάνων συνθέτουν μία μουσική εικόνα και ένα μουσικό αποτέλεσμα που αξίζουν προσοχής.

Σύγχρονος ήχος, αναλογική ποιότητα αλλά και νοσταλγικότητα αφού όλες οι ηχογραφήσεις, καθώς και η βιντεοσκόπηση, πραγματοποιήθηκαν σε αναλογικές κασέτες.

Όλες οι ηχογραφήσεις έγιναν σ' ένα δωμάτιο 5,16 τ.μ.

Το άλμπουμ θα έχει τίτλο "5,16 τ.μ.", θα περιλαμβάνει επτά νέα κομμάτια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Μαΐου.

Σκηνοθεσία:

Break The Couch

www.breakthecouch.com

Η μίξη έγινε στο Studio Mythos από τον Θανάση Γκίκα.

Νικόλας Λειβαδίτης(nL) | 5,16 τ.μ. -  (Promo video)

Οfficial links

https://web.facebook.com/nicolas.Livaditis.nL

Πρόλογος της Αντιγόνης Κολοβέντζου

Ποιήτρια και αρθρογράφος στο musicity.gr

Γύρω το μήκος και το πλάτος και εσύ να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων. Στριμώχνεις τα όνειρα και τη μουσική σ’ ένα κουτί ,που δεν ξέρεις ποτέ, αν θα μπορέσεις να το ξανανοίξεις. Στο ένα χέρι κουνάς τα κλειδιά, από πόρτες που έκλεισαν και από εκείνες που ίσως ανοίξεις  στο μέλλον και  κρατάς το ρυθμό από το χρόνο, που ρέει στο άλλο χέρι σαν τη άμμο από ένα παιχνίδι παλιό.

Από το παράθυρο ο ήλιος να φωνάζει για κυνηγητό και εσύ μες την ντουλάπα με ένα φακό να χαζεύεις τα άλμπουμς με φωτογραφίες από μικρές αποτυχίες. Σ' έχουν δέσει στην άκρη του κρεβατιού. Το παιδικό δωμάτιο το βράδυ κρύβει μυστικά, που μόνο ένα παιδί μπορεί να ξέρει. Τα όνειρα έχουν ποτίσει τους τοίχους και μ' ένα μαγικό τρόπο τις Κυριακές με βροχή ξεφεύγουν από τις ρωγμές της μνήμης, όταν η μητέρα ετοιμάζει φαγητό στην κουζίνα. Είναι έτοιμο. Έλα. Με ακούς;

Διαβάστηκε 2337 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία