Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:46 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 22:18

Παναιτωλικός: Τι ισχύει με τους Πορτογάλους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το gazzetta.gr καταγράφει την πρώτη εκτίμηση που υπάρχει για το μέλλον των Αμαράλ και Γκούγκα στα «καναρίνια».

Στο Αγρίνιο σταδιακά προχωρά ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν και βήμα-βήμα στον Παναιτωλικό, αρχίζουν να… σχεδιάζουν την ομάδα του 2019/20. Ενα από τα «κεφάλαια» που θα ξεκαθαρίσουν πρώτα, είναι εκείνα των Πέδρο Αμαράλ και Γκούγκα, των δύο Πορτογάλων της ομάδας, και το gazzetta.gr σας παραθέτει τα δεδομένα.

*Μέχρι στιγμής ο Αμαράλ έχει αγωνιστεί σε 13 ματς (9 βασικός) και δείχνει επιθετικογενής μπακ, ενώ ο Γκούγκα ως «8αρι» που παίζει πολύ κάθετα, μετρά 10 εμφανίσεις (4 βασικός).

*Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να τους κρατήσει και την επόμενη σεζόν.

*Παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί, οι σχέσεις του Παναιτωλικού με την Μπενφίκα παραμένουν εξαιρετικές και γίνονται όλο και καλύτερες.

*Οι «Αετοί της Λισαβώνας» θεωρούν πως τα «καναρίνια» ισότιμο συνομιλητή και μάλιστα θέλουν να συσφίξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους.

*Βέβαια μπορεί ο Παναιτωλικός να έχει τη δυνατότητα να τους κρατήσει, αλλά ουδέποτε οι «κυανοκίτρινοι» θα το έκαναν (θα δούμε παρακάτω πως φαίνεται ότι σκέφτονται), εφόσον οι παίκτες δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην ομάδα.,

*Στην προκειμένη περίπτωση αμφότεροι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα έχουν συναντήσει στην Ελλάδα. Τους ανθρώπους της ομάδας, τον κόσμο και φυσικά τις εγκαταστάσεις. Κυρίως για το τελευταίο έχουν να λένε, αφού έχουν μάθει αλλιώς και προέρχονται από έναν σύλλογο που τους παρείχε τα πάντα.

*Ετσι η πλευρά των παικτών δείχνει «ζεστή» ώστε να συνεχίσει στους «κυανοκίτρινους».

*Ανάλογη φαίνεται πως είναι και η πρώτη… εκτίμηση που απορρέει από το Αγρίνιο. Ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, αλλά η αίσθηση που υπάρχει αναφέρει κάτι αντίστοιχο.

*Με γνώμονα τα παραπάνω, είναι πιθανό τόσο ο Αμαράλ όσο και ο Γκούγκα να φορούν και την επόμενη σεζόν την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

*Αλλωστε στην πρώτη ομάδα η πορτογαλική… παροικία διευρύνθηκε, καθώς την Κυριακή έκανε ντεμπούτο ο Ντουάρτε και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται «αρκετά» για την επόμενη χρονιά.

Γιώργος Ντυμένος

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 496 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.