Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:15 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 02:31

Ξέχνα τους πράσινους χυμούς- Το μυστικό για τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στο ξύδι!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όταν star όπως η Μιράντα Κερ και η Μέγκαν Φοξ αποκαλύπτουν τα μυστικά της νεανικότητάς τους και της λάμψης τους, είμαστε όλες αυτιά. 

Η τελευταία μόδα για χάσιμο βάρους και λαμπερή επιδερμίδα είναι το ξύδι το οποίο οι celebrities πίνουν κάθε πρωί. 

Η Μέγκαν Φοξ έχει πει συγκεκριμένα πως καθαρίζει τον οργανισμό της πίνοντας έναν συνδυασμό κόκκινου ξυδιού και νερού. Η Μιράντα Κερ από την άλλη το βάζει στις σαλάτες της ενώ η Γκούινεθ Πάλτροου και η Μαντόνα λέγεται πως καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες από αυτό. 

Το ξύδι χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες για διάφορους σκοπούς, όπως για καθαρισμό, σαν ντρέσινγκ σε φαγητά αλλά και στον τομέα της υγείας. Με λίγα λόγια το ξύδι χρησιμοποιείται παντού. Οι διατροφολόγοι γνωρίζουν τη σημασία του ξυδιού εδώ και χρόνια και συχνά το συνιστούν σε πελάτες τους για να έχουν καλύτερη πέψη και να βοηθιούνται στην απώλεια βάρους. 

Υπάρχει, επομένως, κάτι παραπάνω στο ξύδι από την διατροφική του αξιά. Έρευνες έχουν δείξει πως έχει και φαρμακευτική χρήση. Στην Κίνα χρησιμοποιούνταν παλαιότερα για να θεραπεύει μελανιές, μολύνσεις, τσιμπήματα από κουνούπια, για να στηρίζει την υγεία της καρδιάς και να απαλύνει τους πονοκεφάλους. 

Το συμπέρασμα είναι ένα: Βάλε το ξύδι στην καθημερινότητά σου και το μόνο που μπορείς να δεις από αυτό είναι καλό!

 

Διαβάστηκε 2480 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.